Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Sistem Araçları » Adobe Reader Android Pdf Uygulaması
Adobe Reader Android Pdf Uygulaması

Adobe Reader Android Pdf Uygulaması


Adobe Reader Android Pdf Uygulaması

"Adobe Acrobat Reader" yazılımı PDF belgelerini güvenle görüntülemek, yazdırmak ve bu belgelerde yorum oluşturmak için ücretsiz global bir standarttır. Formlar ve multimedya dosyaların dahil olduğu tüm PDF içeriği türleriyle açılabilen ve etkileşime girebilen tek PDF dosya görüntüleyicisidir.

Adobe Reader, dünyanın en çok kullanılan ve en popüler PDF görüntüleme programının Android kullanan cihazları için hazırlanmış sürümüdür. Adobe Reader ile birlikte başta e-posta üzerinden gelen PDF dokümanlar olmak üzere tüm PDF dokümanları kolayca ve hızlıca açarak görüntülemek mümkün oluyor. Diğer yandan var olan PDF dokümanlarını şifreleyerek onları güvenlik altına alabilirsiniz.

Akıcı ve kolay bir okuma arayüzünü bulunduran uygulama üzerinde kelime ya da ifade araması yapabilirsiniz. Bu sayede bulmak istediğiniz metne kolayca ulaşmak mümkün. Okuduğunuz PDF dokümanında belli bir kelime, cümle ya da paragrafı seçerek paylaşmak veya kaybetmek mümkün. Tüm bunların yanı sıra uygulamanın Türkçe olması hemen her şeyin daha kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 21.10.0.19961

Adobe Reader Android Pdf Uygulaması

Adobe Reader Android Pdf Uygulaması

[0 b] (İndirme: 733)
Adobe-Reader-Android.apk


Reyting:

Kategori: Sistem Araçları
Gösterim: 6 082
 
Tarih 27-10-2021, 16:46
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: