Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Seyahat ve Ulaşım » Kentkart Mobil Android
Kentkart Mobil Android

Kentkart Mobil Android


Android Kentkart Bakiyem Öğrenme

Cep Telefonunuzdan veya tabletinizden Kentkart Bakiyenizi öğrenmek için yapılmış harika bir Android uygulamasıdır!

Eğer sizde kent kartınızın bakiyesini, en son ne zaman, ne kadar kullandığınızı ve ne kadar dolum yaptırdığınızı merak ediyorsanız artık kolayı var!

Kentkart Bakiyem Android sayesinde kent kartınızdaki güncel bakiye bilgilerini anlık olarak öğrenebilir, kent kartınızı kullanırken duyduğunuz o korkutucu "Bakiyeniz Yetersiz" uyarısından kurtulabilirsiniz.

Kentkart Bakiyem Apk İndir Özellikler:

• Araç çubukları (Widget) sayesinde uygulamayı açmadan da güncel bakiye bilgilerinizi görebilirsiniz
• Bildirim fonksiyonu sayesinde, bakiyeniz belirlediğiniz miktar altına düşerse cihazınız bildirim eşliğinde ayarladığınız süre kadar titreyerek sizi belirli aralıklarla uyaracaktır.
• Kartınıza bakiye yükleyeceğiniz zaman, Yakın Bayiler menüsünden harita üzerinde size en yakın 10 bayiyi veya bulunduğunuz ildeki tüm bayileri görüntüleyebilirsiniz
• Size en yakın durakları görüntüleyebilir, durağa yaklaşmakta olan hat adını ve kaç durak/dk sonra bulunduğunuz durakta olacağını görebilirsiniz.
• Hatta sık kullandığınız durakları favorilerinize ekleyebilir, haritayı açmadan favori duraklar ekranından durağa yaklaşan hat bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
• Eğer birden fazla kentkart kullanıyorsanız, Kartlarım kısmından diğer kartlarınızı ekleyerek ana ekrandan diğer kartlarınızın bakiye bilgilerinide kolayca kontrol edebilirsiniz.

Mobil bilgilendirme uygulaması, akıllı telefonlar üzerinde çalışmakta ve kullanıcının bulunduğu noktaya göre yakın durak bilgisini gösterebilmektedir. Aynı zamanda kullanıcının sahip olduğu Kentkart bakiyesini de gösterebilmektedir. Uygulamaya Facebook aracılığı ile kayıt olup favori duraklarınızı ve ya favori Kentkart numaralarınızı kayıt edebilir ve bu bilgilere sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Bilgi almak istediğiniz otobüslerin anlık durumu ile ilgili güncel bilgiye harita üzerinden erişebilirsiniz. Uygulama Bandırma, Burdur, Çanakkale, Sivas ve Yozgat illerinde henüz çalışmamaktadır. Uygulama en kısa zamanda bu illere de hizmet verecektir.

Önemli Not: Eğer Facebook ID'nizi girmezseniz günlük sorgulama limitini aştınız diye uyarı alabilirsiniz, normaldir kentkart sunucularında görünen mesajdır.

Desteklenen İller:

- Adana
- Alanya
- Antakya
- Bandırma
- Burdur
- Çanakkale
- Edirne
- Kdz. Ereğli
- İnegöl
- Kocaeli
- Mersin
- Muğla
- Niğde
- Sivas
- Yozgat
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 5.3.1


Kentkart Mobil Android

[0 b] (İndirme: 289)
Kentkart-Bakiyem.apk


Reyting:

Kategori: Seyahat ve Ulaşım
Gösterim: 5 372
 
Tarih 1-01-2023, 21:19
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: