Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » The Wizard of Oz Magic Match 3
The Wizard of Oz Magic Match 3

The Wizard of Oz Magic Match 3


The Wizard of Oz Magic Match 3

Oz büyücüsü filmini hepiniz mutlaka en az 1 kere izlemişsinizdir. Bu muhteşem filmin oyununu da denemek ister misiniz? İşte size Android’den Wizard of Oz: Magic Match…

Oz büyücüsünün kahramanlarının size eşlik edeceği bu eğlenceli bulmaca oyununa bağımlı olacaksınız. Doroty, Sarı Tuğla Yol, Teneke Adam, Korkak Aslan cadıya karşı mücadele ediyor. Bu eğlenceli Android oyunda size verilen seviyeleri geçmeye çalışacaksınız. Puzzle tarzı bir oyun olan Wizard of Oz: Magic Match, klasik eşleştirme oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Tapbloda verilen şekilleri eşleştirerek yok etmeye çalışıyorsunuz ve size verilen sayıya ulaşınca bir üst seviyeye çıkma hakkı kazanıyorsunuz.

Oyunda kötü cadı size birçok zorluk çıkarıyor elbette yoksa çok basit bir oyundan kim ne kadar zevk alabilir değil mi? Seviyelerde ilerlemek için size verilen görevleri yerine getirmeniz gerekir. Her seviye atlamada biraz daha güçlendiğinizi göreceksiniz. Wizard of Oz: Magic Match oyununda her bölüm biraz daha eğlenceli hale geliyor. Bulmaca oyununu bir de en sevilen film eşliğinde oynamanız size daha da keyif verecektir. Oyunda size birçok farklı mekan sunulacak. Bunların arasında Zümrüt Kasabası, Perili Orman, Gökkuşağı da bulunuyor.

Oz Büyücüsü filminin en sevilen karakterlerinin eşliğinde oynayacağınız bu oyunda arkadaşlarınızla birlikte mücadele edebilir, onlara ücretsiz hediyeler de yollayabilirsiniz. Sevdiğiniz film karakterleri ile aynı oyunda buluşmak istiyorsanız Wizard of Oz: Magic Match oyununu sitemizden Apk olarak indirebilirsiniz.





Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Zeka ve Bulmaca
Gösterim: 2 555
 
Tarih 6-12-2021, 23:04
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: