Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Atari Oyunları » Yılan Bloklara Karşı Apk Oyun İndir
Yılan Bloklara Karşı Apk Oyun İndir

Snake VS Block apk oyun icon


Snake Vs Block İle Ücretsiz Oyun Zamanı!

Yeni nesil yılan oyunu ile bağımlılık yaratan bir oyun keyfine hazır olun! Snake VS Block ile arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Oyun süresince size rehberlik edecek bir yılanla, tuğlaları kırarak hem puan toplayın, hem de yılanınızı büyütün. Bol bol tuğla kırmanız gerekiyor. Ek topları da alarak şimdiye kadar ki en büyük yılan olma rekorunu kırın.

Oyun yönergeleri aslında çok basit. Fakat oyun ilerledikçe giderek zorlaşacak ve puan toplamak için daha çok hırs yapmanız gerekecek. Oyunu heyecanlı kılan da ilerledikçe puan yapma hırsınız ve yılanı rekor büyüklüğe ulaştırmak.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun "apk oyun indir" özellik avantajıyla sizlere oyun keyfinin sonsuzluğunu yaşatıyor. Oyunu indirmek çok basit ve ücretsizdir. Yapmanız gereken tek şey tuğları parmağınızla kırarak, basit tokatlamak yöntemini kullanarak yılanı büyütmek. Stres atma özelliği olan bu oyunun bağımlılık yaratan bir heyecanı var. Eğlenceli ve sabır isteyen bu oyunda geliştirilmiş yeni nesil versiyonuyla ücretsiz kaliteli oyun oynamanın keyfine sonuna kadar varacaksınız. Dünyanın popüler oyunlarından olan bu eğlenceli oyunu indirerek aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okumaya başlayabilirsiniz.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.19

Snake VS Block apk oyun indir Snake VS Block apk oyun yükle

Yılan Bloklara Karşı Apk Oyun İndir

[24 Mb] (İndirme: 24)
Snake-VS-Block.apk


Reyting:

Kategori: Atari Oyunları / Apk Oyun İndir / Klasik Oyunlar
Gösterim: 1 654
 
Tarih 19-01-2018, 23:20
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: