Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Eğlence » LINE Brush Resim Çizim Programı
LINE Brush Resim Çizim Programı

LINE Brush Resim Çizim Programı


MEVCUT SÜRÜM: 1.0.0
GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 2.1 ve üzeri


Telefona Line Brush İndir

LINE tarafından üretilen harika bir çizim aracıdır. Line Brush uygulaması ile cep telefonu ve tabletlerinizde istediğiniz gibi çizimler yapabilmenize olanak sağlamaktadır. Ücretsiz olan bu güzel uygulama yaptığınız çizim ve eklenti resimlerini daha sonra diğer uygulamalarla paylaşmanıza da yardımcı olan sunuyor.

Android Line Brush uygulamasının için 27 farklı fırça çeşidi bulunmaktadır. Bu sayede tasarladığınız çizimleri gerçeğe dönüştürebileceksiniz. Yirmi yedi adet fırçanın içinde sadece sulu boya veya yağlı boya değil, aynı zamanda kuru kalem boyaları da mevcuttur. Uygulama içinde bulunan 15 adet fotoğraf fırçası ile resimlerinizi çizim yapılmış gibi görünmesini sağlayabiliyorsunuz.

LINE Brush apk dosyasını indirip kurduktan sonra göreceksiniz ki, en ufak ayrıntıları bile düşünülerek yapılmıştır. Resim ebatlarını değiştirebilme, fırçaların boyutlarını ve şeffaflık ayarına kadar herşeye izin vermektedir.

Tabi ki böyle güzel bir uygulama da sosyal ağlarda düşünülmüş ve yaptığınız çalışmaları arkadaşlarınız ile sosyal medya üzerinden yayınlamanıza da imkan sunmaktadır.

En ufak detayları bile değiştimenize izin veren uygulama, fotoğraflarınızın boyutlarından tutun da fırçaların boyutlarına ve şeffaflık oranına bile müdahale etmenizi sağlıyor. Dilerseniz sonuçları sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmak yahut değişiklikleri kaydetmeden çıkış yapmak da mümkün.

LINE Brush Resim Çizim Programı LINE Brush Resim Çizim Programı

LINE Brush Resim Çizim Programı LINE Brush Resim Çizim Programı


LINE Brush Resim Çizim Programı
LINE Brush Resim Çizim Programı

[4,68 Mb] (İndirme: 595)
Line-Brush.apk




Reyting:

Kategori: Eğlence / Sosyal
Gösterim: 6 522
 
Tarih 8-02-2014, 22:43
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: