Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Sağlık ve Tıp » Günlük karın egzersiz (Android Karın Egzersiz Uygulaması)
Günlük karın egzersiz (Android Karın Egzersiz Uygulaması)

Günlük karın egzersiz (Android Karın Egzersiz Uygulaması)


Günlük karın egzersiz (Android Karın Egzersiz Uygulaması)

Sadece 6 hafta, hiçbir kısayolları - Aerobik Weider Altı (Weider Aerobik altı) olarak bilinen Uygulama egzersiz programı 42 gün gerçekleştirmek için içerir. Günlük ab egzersiz mükemmel 6pack almak için her gün gerçekleştirmek için 6 egzersizleri içerir. Mekik up pull, vb spor salonuna gitmek gerek yok ağız kavgası, push up unut. Evde bu 6 paketi ABS egzersiz yapabilirsiniz. Konuşma motoru Metin 6 paket egzersiz sırasında kullanılır. Gelişmiş yüksek kaliteli sesler (IVONA Text-to-Speech HQ veya SVOX gibi) piyasada mevcuttur - Özel dil aksanı kullanmak indirebilirsiniz.

Bu uygulama, kişisel eğitmen olarak kullanılmamalıdır. Bu eğitim Sizin fitness eğitmeni sormak başlamadan önce nasıl Her egzersiz yapmalıdır.
Sen obezite sorunları varsa bu egzersizleri sonuçları (düz bir karın) fark olmayabilir. Bu egzersiz gevşek karın yağ için tasarlanmış değildi ama düz, kas abs / sixpack almak için. Sen Tabata ve Fartlek gibi aralık egzersiz için destek sağlar vücut yağ kullanımı Caynax HIIT uygulaması yakmak istiyorsanız.

Spor yapmaktan hoşlananlar için Runtastic Fitmes Android uygulamasını bakmalarını tavsiye ederiz.

Orijinal ismi ile Abs workout A6W olan "Abs egzersiz programı - A6W" apk indir için GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.4 ve üzeri olup DİL: TÜRKÇE seçeneği ile sizlere farklı bir Android Egzersizi sunuyor.
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 10.1.1


Günlük karın egzersiz (Android Karın Egzersiz Uygulaması)

[9,52 Mb] (İndirme: 8023)
Gunluk-karin-egzersizi.apk


Reyting:

Kategori: Sağlık ve Tıp / Spor
Gösterim: 13 430
 
Tarih 11-08-2021, 22:15
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: