Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Kullanma Kılavuzları » HTC » HTC Desire SV‎ PDF Türkçe Kullanım Kılavuzu ve Pratik Başlama Kılavuzu
HTC Desire SV‎ PDF Türkçe Kullanım Kılavuzu ve Pratik Başlama Kılavuzu

HTC Desire SV‎ PDF Türkçe Kullanım Kılavuzu ve Pratik Başlama Kılavuzu


HTC Desire SV‎ PDF Türkçe Kullanım Kılavuzu ve Pratik Başlama Kılavuzu

HTC Desire SV‎ akıllı telefonun PDF Türkçe Kullanım Kılavuzu bütün özelliklerinin nasıl kullanılacağını anlatan bu PDF katalog HTC'nin orjinal kataloğudur.
HTC Desire SV‎ Telefonu olanlar veya almak isteyenlerin hangi özellikleri ne işe yarıyor, okuyup öğrenebileceğiniz faydalı bir orjinal dökümandır. Telefonunuzda veya bilgisayarınızda her zaman elinizin altında olması gereken bir faydalı döküman olarak değerlendiriyoruz.

Bu faydalı katalog HTC Desire SV‎ kullanıcıları için Türkçe olarak hazırlanmış olup içerisinde her türlü bilgi bulunmaktadır. Belki İngilizce dokümanı lazım olur diye onu da sizler için paylaşıyoruz.

HTC Desire SV‎ PDF Türkçe Kullanım Kılavuzu ve Pratik Başlama Kılavuzu Tüm belgeler PDF formatındadır. Belgeleri görüntülemek için PDF görüntüleyicisi gerekir.



Türkçe Kullanma Klavuz için BURADAN Bakabilirsiniz. (Türkçe)





Anahtar Kelimeler, Tags : HTC Desire SV‎ Türkçe Kullanım Kılavuzu, HTC Desire SV‎ Pratik Başlama Kılavuzu, PDF, HTC, Desire , SV‎, Kullanma, Klavuzu, PDF, Türkçe, ingilizce, HTC Desire SV‎ kullanma klavuzu, HTC kullanma kılavuzu, HTC Desire SV‎ nasıl kullanılır, HTC Desire




Reyting:

Kategori: Kullanma Kılavuzları / HTC
Gösterim: 4 431
 
Tarih 9-06-2013, 17:26
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: