Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Atari Oyunları » Subway Surfers Beijing (World Tour Beijing)
Subway Surfers Beijing (World Tour Beijing)

Subway Surfers Beijing (World Tour Beijing)


Subway Surfers Beijing (World Tour Beijing)

Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Beijing Android oyununundaki Beijing ismi aslında Çin'in başkenti Pekin'in ismidir. Şimdi yeni versiyonunda Çin'in Başkenti Pekin şehrini hazırlayan Kiloo bu oyunda çok iddalı görünüyor.
Mobil kullanıcılar da bağımlılık yapacak derecede sürükleyici olan bu muhteşem kovalamaca oyunu, Android dünyasında kendini artık kabul ettirmiş durumda.

Afacan bir çocuk, tren istasyonunda yaptığı haylazlıklarla istasyon bekçisini kızdırıyor ve bekçinin peşine düşmesi oyun başlıyor. Oyundaki gayeniz Jake'in, sinirli istasyon bekçisi ve köpeğinden kaçmasına yardımcı olmaktır. Daha önceki şehirlerde olduğu gibi vagonların arasından ve üzerinden geçerken önünüze çıkan altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Toplayabildiğiniz bu altınlarla ekstra güçler ve yeni karakterler satın alıp oyunu daha da eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz.
Eğer bundan önceki diğer şehirleri görmek ve indirip oynamak isterseniz diğer sitemizden bütün Subway Surfers sürümlerini bulabilirsiniz.

Subway Surfers Paris Oyun Özellikleri:

- Renkli ve capcanlı yüksek çözünürlükte (HD) grafikler.
- Karakter değişikliği yapabilme özellikleri.
- Sosyal medya da paylaşım desteği.

NOT: Beijing ne olduğunu merak edenler için. Pekin (Çince: 北京; pinyin: Běijīng), veya Peking, Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti ve Şanghay'dan sonra ülkenin ikinci büyük metropol alanıdır. Merkezî yönetim tarafından, doğrudan bir belediye olarak sınıflandırılan kent, kuzeyde, batıda, güneyde Hebei iline; güneybatıda Tianjin iline komşudur.[3] Pekin ayrıca Çin'in dört büyük başkentinden biridir.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.114.0

Subway Surfers Beijing (World Tour Beijing)



Reyting:

Kategori: Atari Oyunları / Koşma ve Kaçış
Gösterim: 40 182
 
Tarih 30-01-2020, 16:37
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: