Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Atari Oyunları » Sky Force 2014
Sky Force 2014

Sky Force 2014


Sky Force 2014 Android Savaş Uçak Oyunu

Sky Force 2014 Android ile hayatınızın atari uçak oyununa hazır olun!

Infinite Dreams'in birçok güzel oyunundan sonra yeni çıkardığı Sky Force 2014 apk savaş uçak oyunu ile mobil cihazınız elinize yapışacak. Yapımcısı tarafından 10. yılına özel olarak çıkarılan bu Android uçak oyunu ile harika vakitler geçireceğiniz garantidir. Sıcak akıllı telefon teknolojisi ile birlikte klasik arcade shoot-’em-ups yoğunluğu, Sky Force 2014 inanılmaz bir yeni sosyal oyun elemanı ile çarpıcı bir kaydırma tetikçi deneyimi sunmaktadır.

Bu harika havadan görüntülü, çarpıcı 3D grafikler, sezgisel dokunmatik ekran kontrolleri ve saatlerce devam eden bombalamalar ile devam edeceğiniz güçlü bir güncelleme sistemi aracılığıyla dizi inanılmaz bir oyun beklemektedir.

Sadece kazanmak için değil, büyük ödüller de sunan diğer Sky Force 2014 oyuncuları ile haftalık online savaş turnuvalarına katılabilirsiniz. Birbirinden farklı birçok atış tekniğini de içinde barındıran oyun, eski atari oyunlarına benzemesi ile fazla zorlanmadan oynayabileceğiniz bir telefon oyunudur.

Oyun da galip gelmek için yıktığınız fabrikalar, savunmalar, diğer uçaklar, köprüler gibi birçok güzel grafik ile hazırlanmış değişik sahnelerde geçen oyundan alacğınız ödüller ile uçağınızın atışlarını ve kendisini geliştirebilirsiniz. Size verilecek görevleri tamamlamak için oyunun nasıl akıcı olduğunu anlayacksınız. Ayrıca birçok oyunda olan Boss savaşları bu oyunda da mevcuttur.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.41

Sky Force 2014

Sky Force 2014

[18,93 Mb] (İndirme: 220)
Sky-Force-2014.apk


Reyting:

Kategori: Atari Oyunları / Uçak Oyunları
Gösterim: 4 384
 
Tarih 24-11-2017, 14:13
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: