Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Kişiselleştirme » Launcher Plus One
Launcher Plus One

Launcher Plus One APK


Android için Launcher Plus One Teması

iOS yüklü cihazlarda herşeyi yapamayabilirsiniz ama Android yüklü mobil cihazlarınıza her türlü ayarı çekebilirsiniz. Rekabet her zaman peşinden daha iyi bir ürünü ortaya çıkarmaktadır.

Prestij ve hızın simgesi olan iPhone telefonlar, aynı zamanda sade ve estetik ara yüzü ile de tercih edilmektedir. Açık kaynak sistem kullanan Android ise, kullanıcılara çok daha fazla imkan sunmaktadır. Android cihaz kullanıcılarının iPhone ara yüzüne sahip olmaları, geliştirilen yeni bir uygulama ile mümkün olacaktır.

Google Play Market üzerinden indirebileceğiniz "ONE+ Launcher" uygulaması, android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzun menüsünün iPhone 5 gibi görünmesini sağlayacaktır. Canlı renkler ve birebir animasyonlarla geliştirilen bu uygulama, iPhone ve android kavramlarını bir araya getirmektedir.

Launcher Plus One, çeşitli serin canlı duvar kağıtları, havalı Temalar ve simgeler vb. İle ana ekranınızı özelleştirmenize yardımcı olabilecek modern Android için en iyi başlatıcılardan biridir. Bu akıllı başlatıcıyla gizliliğinizi korumak için uygulamaları da gizleyebilirsiniz.

Telefon ayarınızı kişiselleştirmenize ve kendiniz için harika ve şaşırtıcı bir arayüz elde etmenize yardımcı olacak Özelleştirilebilir Arayüz.

Her yerde gizliliğinizi korumak için uygulamaları gizleyin ve ekranı kilitleyin.

3D Çekmece efektleri ve dikey uygulama sıralama da mevcuttur

Hızlı arama ve kolayca ve hızlı bir şekilde istediğiniz uygulamayı almak için özelleştirilmiş uygulama sıralama.

◆ Temel Özellikler:

Temaları Kişiselleştirin
Telefonunuzun tüm görünümünü ve hissini değiştirmek için kullanılabilir HD Duvar Kağıtları ve simge paketleri ile farklı muhteşem Temalar'ın büyük koleksiyonları.Görünümünüzü her gün değiştirmek isterseniz, Tema mağazamızdan başka Temalar yükleyerek telefon görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Her gün daha fazla tema ekliyoruz.

Uygulamaları Gizle
Ekranda yakınlaştırma gibi hafifçe sıkıştırın, şifreyi yazın ve istediğiniz uygulamaları gizlemek için düzenle simgesine dokunun. Veya şifreyi kaydetmek ve değiştirmek için başlatıcı ayar sayfasına gidebilirsiniz.

Bileşenler
Android telefonunuzu basitleştirerek kullanışlı widget'lar ve kısayollar eklemek için ana ekrana uzun basın.

Kişiselleştirme ayarları
Çeşitli ayarlar ve mükemmel arayüz ile kendi başlatıcıyı kişiselleştir ve kişiselleştir.

Hız yükseltici:
Telefonunuzda daha fazla bellek (RAM) boşaltmak ve doğrudan ana ekranınızdan telefonunuza tek bir dokunuşla hızlı ve düzgün bir şekilde pil tasarrufu yapmak için One Tap Booster.

Hızlı Arama
Arama çubukları ve tarayıcı ile istediğiniz uygulamaları veya diğer arama sonuçlarını kolayca ve hızlı bir şekilde alın.

Özel Arama
Uygulamaları, kişileri, ayarları arayabilir, ayrıca herhangi bir şeyi doğrudan sorgulamak için özel bir web arama deneyimi sağlar

Uyarı: Cihaz Yöneticisi Politikası

◆ Launcher PlusOne, istendiği gibi herhangi bir hareket eyleminde Cihaz Ekranını Kilitle için BIND_DEVICE_ADMIN iznini kullanır.Ayrıca cihaz yöneticisi iznini de kaldırabilirsiniz.

Launcher PlusOne yeni Launcher olduğundan en yeni Android API'lerini ve yeni cihazları desteklemek için düzenli olarak yeni özelliklerle güncelleyeceğiz.
Android Sürümü: 4.2 ve üzeri

Launcher Plus One APK

Launcher Plus One

[15,02 Mb] (İndirme: 1490)
iOS-8-Launcher-Retina.apk


Reyting:

Kategori: Kişiselleştirme
Gösterim: 6 980
 
Tarih 12-02-2023, 01:20
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: