Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Atari Oyunları » Subway Surfers Cairo
Subway Surfers Cairo

Subway Surfers Cairo Android Apk


Subway Surfers Cairo (Kahire)

Subway Surfers Arabia apk oyun indirmek için linki tıklayınız. Sonunda Kiloo meşhur oyunu Subway Surfers için yeni bir şehir yayınladı. (Darısı bizim ülkemizdeki şehirlerin başına)

Yayınlanan yeni şehir Avrupa ve Amerika'dan uzak bir yer olan Mısır'ın başkenti Kahire (Cairo)'de geçiyor. Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor.

Şimdi yeni versiyonunda Mısır'ın başkenti, Arap Dünyası ve Afrika'nın en büyük kenti olan Kahire sokaklarını hazırlayan Kiloo bu oyunda da Arap Dünyasının gönlünü almaya çalışıyor. Mobil kullanıcılar da bağımlılık yapacak derecede sürükleyici olan bu muhteşem kovalamaca oyunu, Android dünyasında kendini artık kabul ettirmiş durumda.

Afacan bir çocuk, tren istasyonunda yaptığı haylazlıklarla istasyon bekçisini kızdırıyor ve bekçinin peşine düşmesi oyun başlıyor. Oyundaki gayeniz Jake'in, sinirli istasyon bekçisi ve köpeğinden kaçmasına yardımcı olmaktır. Daha önceki şehirlerde olduğu gibi vagonların arasından ve üzerinden geçerken önünüze çıkan altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Toplayabildiğiniz bu altınlarla ekstra güçler ve yeni karakterler satın alıp oyunu daha da eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz.

Subway Surfers Cairo Oyun Özellikleri:

- Renkli ve capcanlı yüksek çözünürlükte (HD) grafikler.
- Karakter değişikliği yapabilme özellikleri.
- Sosyal medya da paylaşım desteği.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.4.1





Reyting:

Kategori: Atari Oyunları / Koşma ve Kaçış / Apk Oyun İndir
Gösterim: 5 762
 
Tarih 2-12-2022, 23:00
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: