Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Kullanma Kılavuzları » Galaxy Grand Neo Kullanma Kılavuzu Türkçe
Galaxy Grand Neo Kullanma Kılavuzu Türkçe

Galaxy Grand Neo Kullanma Kılavuzu Türkçe


Samsung Galaxy Grand Neo (GT-I9060) Kullanma Kılavuzu (PDF) - Türkçe

Samsung Galaxy Grand Neo (GT-I9060)'nun bütün özelliklerinin nasıl kullanılacağını anlatan bu PDF katalog Samsung'un orjinal kataloğudur. Galaxy Grand Neo almadan veya aldıktan sonra hangi özellikleri ne işe yarıyor, okuyup öğrenebileceğiniz faydalı bir döküman olarak. Telefonunuzda veya bilgisayarınızda her zaman elinizin altında olması gereken bir faydalı döküman olarak değerlendiriyoruz. Bu faydalı katalog Galaxy Grand Neo kullanıcıları için Türkçe olarak hazırlanmış olup içerisinde her türlü bilgi bulunmaktadır. 123 Sayfadan oluşan PDF döküman her zaman elinizin altında olmasını istiyorsanız hemen cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca yine Samsung'un Orjinal Güvenlik bilgilerini içeren dökümanda aşağıdaki linkte mevcut olup Türkçe Dökümanı sayfa 630'dan başlamaktadır.

Bu cihaz, Samsung'un yüksek standartlarını ve teknik uzmanlığını kullanarak yüksek kalitede mobil iletişim ve eğlence sunar. Bu kullanım kılavuzu özelikle cihazın işlevlerini ve özelliklerini ayrıntılamak için tasarlanmıştır.

Galaxy Grand Neo Kullanma Kılavuzu Türkçe Tüm belgeler PDF formatındadır. Belgeleri görüntülemek için PDF görüntüleyicisi gerekir.


Orjinal Güvenlik Bilgileri Kılavuzu için BURADAN Bakabilirsiniz. (41 Dilde - 718 Sayfa)




Reyting:

Kategori: Kullanma Kılavuzları
Gösterim: 5 314
 
Tarih 28-09-2014, 23:39
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: