Kayıt ol    Kayıp şifre
BADLAND

BADLAND


Yeni Ve Müthiş Maceracı Bu Oyun Varken Oynamadan Asla Olmazdı

Hayatımıza öyle çok yeni şeyler eklendi bir önce ki artık yetersiz kalma noktasında aksiyon var mı sorusu en büyük arayışımız oldu. Cep telefonlarımız en yakın arkadaşımız değil sevgilimiz adeta gözümüzü ayıramıyoruz onlardan. Şimdi sizlere Badland oyununu ve inceliklerini tanıtmak istiyoruz. Öyle çok salgın halinde ki badland yirmi milyondan fazla oyuncusu var ve her geçen gün daha da artmakta. Oyunu çeşitli şekillerde indirebilirisiniz mesela "APK oyun indir" gibi.

Öncelikle Android oyun oynayabilmek için "android oyun indir" işlemini yapmanız ile işe başlayabilirsiniz. Sonra macera dolu aksiyon dolu badland ile uçamaya hazırsınız.Benzersiz oyun tarzı farklı atmosferi oynaması ayrı bir eğlenceli kusursuz ve yepyeni olağanüstü bir oyun olan Badland'tan vazgeçemeyeceksiniz bağımlılık yapar.

Oyuna gelince devasa bir orman çok çeşitli ağaçlar var çiçekler etrafta milyonlarca ve tabii ki çok çeşitli heyecan veren yaratıklar oyun ödüllü bir oyun sürükleyen macera içeren tek yönde ilerleyen bir platform oyunudur. Orman denilince huzur ve güzellik masallar gibi gelebilir ama kötü giden sorunlar var olmaz mı? Oyuncu bu sorunları çözebilmek için neler neler yapmalı yaratıklardan birini kontrolüne almaya çalışırken başına engeller tuzaklar başka başak yaratıklar çıkıp durmakta heyecan tavan yaparken de puanlar ödül olmakta.

Badland oyunu çoklu oyun özelliğine de sahip dörtlü oyuncu aynı aygıtta oynayabilme modu da ekstra tercih edilebilecek özelliği.Tabii burada kural yok denilse de kural en başarılı oyuncunun hayatta kalabilmesi tek kura hayatta kalabilmek adına bazen diğer oyuncuları dönen testerelerinin önüne atacak bu da oyunun zalim yanı.Yenilikçi bir fizik taşıyan oyun son derece sürükleyici , muhteşem , grafikler ve sesler ile seviye artırıyor yana doğru ilerlemek ile...

Gelecekte yeni güncellemeler ile seviye ve içerik daha da yükselecek oyun kendini daha da heyecana yöneltecek. 100 seviyelik ilerleme oyunu yeni seviyelere güncellemeler ile gelecek ve oyun iyice benzersiz olacak- emsalsiz olacak. Oyun Android telefon ve tabletleri desteklemektedir.Ses ve görseli ile etkilemeyeceği hiçbir oyuncu olmuyor. Tasarımı oldukça yenilikçidir ve kontroller tek dokunmalı ve iç içe geçmiş sezgisel özelliktedir.Tek oyuncu arkadaşları ile hayatta kalmayı değiştirilmiş seviye ile elde edebilir. CO operative modu en fazla dört oyuncu kabul eder ama bir oyuncu başarıyı elde eder.Dört oyuncu oynayabilme seçeneği şu an yirmi üç seviyelik ortak aygıtta oynanabilmekte güncellemeler ile yepyeni farklı seviyeler de gelecek.

Gelelim bu oyunun ödüllerine Game Connection 2012 SCEE ve en iyi proje Pax 10 2013 Bağımsız oyun ödülü ve Tabbt Awards 2013 Atari ve Aksiyon ödülü kısaca bu oyun ödüle doymuyor güncellemeler ile beraber yeni yeni ödüllere de sahip olacağının sinyallerini vermektedir. Badland oyunu tüm bu macera heyecan ve farklı özledikleri ile sizlere açacağı yeni dünyalarda keyif vermeyi bekliyor.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.2.0.66




BADLAND

[23,07 Mb] (İndirme: 84)
BADLAND.apk


Reyting:

Kategori: Macera Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 3 201
 
Tarih 5-08-2021, 21:52
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: