Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Futbol Oyunları » Dream League Soccer 2023
Dream League Soccer 2023

Dream League Soccer 2023 icon


Android İçin Gerçek Bir Futbol Oyunu


Dream League Soccer 2023



Her erkeğin cep telefonlarında mutlaka futbola dair bir oyun bulunur. Çünkü futbol erkekler için hayatın anlamı, hayata heyecan ve renk katan en önemli spor dalıdır. Geliştirilen teknolojik aletler sayesinde futbol tutkuları çeşitli uygulamalar sayesinde futbol oynama arzularını dindirmektedirler. “Android oyun” olarak futbol severlerin beğenisine sunulan ve kurgularıyla ve görselleriyle takipçilerini heyecanlandıran Dream League Soccer geçtiğimiz günlerde uygulamalarda yerini aldı.

Öncelikle şunu belirtelim ki bu oyun google play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Kendi oyuncularıyla ve kendi yönetim şekliyle bir futbol takımı yaratmak isteyenler için vazgeçilmezler arasında gösterilmektedir. Oyuna öncelikle Dream FC takımıyla 3. ligden başlıyorsunuz. Ligde 16 takımın bulunuyor ve ilk 3 sırada sezonu tamamlarsanız bir üst lige çıkabiliyorsunuz. Ayrıca tüm Avrupa takımları ve ABD takımları da bulunuyor. Bu takımlardaki oyuncular sıradan oyunlar değil tamamen takımların orijinal kadrolarına yer verilmiştir.

Oyunun en önemli avantajlarından birisi ana ekran üzerinden takımınızla ilgili ve rakiplerinizle ilgili en ince ayrıntılara yer verilmiş olmasıdır. Takım yönetimi, transferler, kendi profiliniz, jeton alabileceğiniz sekme, oyuncu gelişimi, istatistikler gibi bölümlere yer verilmiştir. Normal futbol oyunları için geliştirilen özellere sahip olan bu oyunu “Apk oyun indir” bölümünden rahatlıkla indirebilirsiniz. Oyunu oynarken sahip olduğunuz futbolcuların bütün özelliklerini görebiliyor ve yeni transferler yapmak istediğinizde en forma futbolcu kim bakabiliyor ve en iyi futbolcuyu almanıza yardımcı oluyor.

Oyunu ücretsiz olarak oynayabilmek için ayrı bölüm bulunmakta. Bu bölümde gerçek bir teknik direktör gibi takımınıza antrenman yaptırabilirsiniz. Fakat özel antrenmanlar için belli bir jetona ihtiyaç duymaktasınız. Jetonlar ayrıca sizin transferlerinizde de etkili olmakta. Dilersiniz oyuna 2 TL ya da 4 TL gibi ödemeler yaparak Ronaldo gibi yıldız futbolcuları kolaylıkla satın alabilirsiniz. Başta da belirttiğimiz takımınız ismi Dream FC ile oyuna başlıyorsunuz dilerseniz My Club sekmesinden tuttuğunuz takımın ismini yazıp oyuna öyle devam edebilirsiniz.

Maçları izlediğinizde gerçekçi kameralar, çok çeşitli görsel animasyonlar ve başarınız durumunda özel kutlamalarla oyuna renkli bir açıdan bakmış oluyorsunuz. Bu oyunu “Android oyun indir” bölümünden de ücretsiz indirebilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 10.170

Dream League Soccer 2020 İndir


Dream League Soccer 2020



Dream League Soccer 2023

[71,97 Mb] (İndirme: 5770)
Dream-League-Soccer.apk


Reyting:

Kategori: Futbol Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 28 380
 
Tarih 1-03-2023, 21:37
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorumlar (1)
Rama 30 Eylül 2016 22:10
Men bu oyunu Telefonda yüklemek isteyirem.
Alıntı yap  Bildir        1
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: