Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Telefona Konuşan Köpek Ben indir
Telefona Konuşan Köpek Ben indir

Telefona Konuşan Köpek Ben indir


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0.3 ve üzeri
DİL: TÜRKÇE

Telefona Konuşan Köpek Ben İndir

Günümüzde insanlar, telefonlarına pek çok uygulamaları rahatlıkla indirebilir ve bu uygulamalar ile güzel vakitler geçirmektedir. Android oyun indir diyerek istediğiniz oyunları telefonunuza rahatlıkla indirebilir ve nerede olursa olun istediğiniz zaman bu oyunları oynayabilirsiniz. Oyun çeşitliliği oldukça fazladır ve bu sayede her insan istediği oyunları bulabilmektedir.

“Apk oyun indir” demeniz yeterlidir. Konuşan bir köpek olan Ben uygulaması, çok eğlenceli bir uygulamadır. Bu uygulama ile Ben'i konuşturabilir, gıdıklayabilir ve onunla telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Üstelik bu uygulama tamamen ücretsiz bir uygulamadır ve bu yüzden rahatlıkla indirilebilmektedir. Eğlenceyi seven insanların çok fazla tercih edip, kullandığı bir uygulamadır. Uygulama sayesinde kahkahalar atabilir ve oldukça keyiflenebilirsiniz.

Android oyun, her insanın keyifle oynayacakları oyunlardandır ve bu oyunların ücretsiz oluşu daha çok tercih edilmesini sağlamaktadır. Bu oyunlar, her yaş gurubuna hitap etmekte ve her insanın oynamasını sağlamaktadır. Oyunu oynayarak, gün içindeki stresten uzaklaşabilir ve böylece keyifli bir zaman geçirerek eğlenebilirsiniz. Bu oyunları arkadaşlarınız ile birlikte de oynayabilir ve hepiniz oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Oyunların ücretsiz olması, istediğiniz bir veya birden fazla oyunları telefonlarınıza indirerek, oyun keyfini yaşamanızı sağlamaktadır. Çocuklarınız için de kişisel gelişimlerine faydalı olacak oyunlar bulunmaktadır. Bu oyunları onlara oynatarak, zekâ gelişimlerine katkıda bulunabilir ve çocuklarınızın eğlenmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle hem siz, hem de sevdikleriniz çok eğlenecektir.
Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.3

Telefona Konuşan Köpek Ben indir Telefona Konuşan Köpek Ben indir

Telefona Konuşan Köpek Ben indir
Telefona Konuşan Köpek Ben indir

[0 b] (İndirme: 465)
Konusan-Kopek-Ben.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Klasik Oyunlar
Gösterim: 4 148
 
Tarih 17-08-2015, 03:02
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: