Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Sosyal » Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması
Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması

Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması


GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2015
MEVCUT SÜRÜM: Cihaza göre değişir
GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: Cihaza göre değişir


Topface İle Şehrinin Hükümdarı Ol!

Her gün yeni bir dostla tanışmayı belki de hayatının aşkını bulup onunla mutlu olmayı kim istemez ki? Bugün teknoloji bizlere çok yardımcı oldu ve bunun sonucunda tabi ki hepimiz de akıllı telefonlara sahip olduk. Akıllı telefonlar içinse kullanımı çok güzel ve yararlı bir uygulama var.
Topface adlı bu Android program online olarak insanlara ulaşmaya yaramaktadır. Üstelik sadece kendi ülkenizdeki değil ülke sınırları dışındaki bayanlara da bu android uygulama vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Uygulamanın genel mantığına bakacak olursak insanlar uygulamadaki profillerine fotoğraflar yüklerler ve bu fotoğraflar genel olarak bir oylama sürecine dâhil edilir.
Uygulamaya giren kişiler arasından da rastgele sizin fotoğraflarınız onlara gösterilir. Bu oylama her gün her dakika değişebildiği gibi haftalarca sabit de kalabilir. Bu uygulamayı ise Android indir sistemi ile beraber gelen dosyalar ile kurabilirsiniz. APK adı verilen uygulama kurulum sihirbazı yardımıyla bu uygulamanın kurulumu gerçekleştirmek oldukça kolay ve zahmetsiz bir iştir.
Tek yapmanız gereken şey uygun APK dosyasını bulduktan sonra onu bilgisayarınıza atarak USB kablosu yardımıyla telefonunuza kopyalamak veya tam tersi doğrudan olarak cep telefonunuza indirmektir. APK dosyası zahmetsiz bir şekilde hazır dosya kurulumu yapmaktadır. Daha ne duruyorsunuz? Topface adlı uygulama ile hemen sizde binlerce insan arasından aradığınızı bulabilir, geleceğe emin adımlarla gidebilirsiniz.

Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması

Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması
Android Yeni Kişiler ile Tanışma Uygulaması

[8,5 Mb] (İndirme: 386)
Topface.apk


Reyting:

Kategori: Sosyal
Gösterim: 3 088
 
Tarih 6-03-2015, 22:09
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: