Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Finans » Money Lover - Gider Yöneticisi
Money Lover - Gider Yöneticisi

Money Lover - Gider Yöneticisi


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0.3 ve üzeri

Money Lover - Gider Yöneticisi

Finans konusundan çok anlamıyor ya da size yardımcı olacak profesyonel bir uygulama arıyorsanız, Android’in Money Lover - Gider yöneticisi uygulamasını tercih edebilirsiniz. Finans alanında oldukça başarılı bir uygulama olan Money Lover - Gider yöneticisi, bütçeniz hakkında her türlü işlemi kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

Birçok insan bütçe yönetme konusunda sıkıntılar yaşar ve finans konuları herkesin ilgi alanına girmez. Ancak Money Lover - Gider yöneticisi uygulaması bu işi zevkli hale getirerek sizin omzunuzdaki yükü alacaktır. Money Lover - Gider yöneticisi uygulaması sayesinde bütçenizi nasıl şekillendirmeniz gerektiği ve nasıl harcamalar yapmanız gerektiği gibi önemli konularda büyük bir yardımcıya kavuşursunuz.

Android uygulaması olan Money Lover - Gider yöneticisi sayesinde aldığınız maaşı, aylık gelir ve giderinizi bir yerde toplayabilirsiniz. Yaptığınız her harcamayı ekleyebileceğiniz bu uygulama size nasıl davranmanız gerektiği konusunda da bilgi verecektir. Ayrıca bu uygulama sizin kişisel asistanınız görevini de görecektir. Money Lover - Gider yöneticisi uygulamasına kaydedeceğiniz önemli ödeme günleri sizin unutma sorununuza da çare olacaktır. Android’in başarılı uygulaması Money Lover - Gider yöneticisi sayesinde ödemeleriniz tam gününde gerçekleşebilir.

İngilizce, Vietnamca, Rusça, İtalyanca, Katalanca, Kimerce, Tayca, Almanca, Japonca, Çince, Fransızca, Portekizce, İspanyolca, Ukranca ve Litvanca dillerinde kolaylıkla kullanılabilen bu uygulama 45 farklı para birimi ile de kullanılabilme özelliğine sahiptir.

Veri yedekleme işinde de oldukça başarılı olan Money Lover - Gider yöneticisi uygulamasını istiyorsanız, sitemizde verilen Apk indirme linkinden yararlanabilirsiniz.





Reyting:

Kategori: Finans
Gösterim: 2 350
 
Tarih 24-08-2016, 18:05
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: