Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Araba Yarış Oyunları » Aşırı Hızlı Araba Sürüş Simülatör Android Oyunu
Aşırı Hızlı Araba Sürüş Simülatör Android Oyunu

Extreme Car Driving Simulator APK icon


Aşırı Hızlı Araba Sürüş Simülatör Android Oyunu

Yarış oyunlarına yeni anlayış kazandıran Android yarış oyunları, "Extreme Car Driving Simulator" ile yeni bir anlayış kazandı. Bu oyunda sağ tarafta fren ve gaz butonları bulunmaktadır. Sol tarafta ise yön okları bulunuyor. Etkileyici otomobillerle şehir içerisine kıyasıya bir yarışa giriyorsunuz. Görsel efektleriyle oldukça etkili olan bu oyun, otomobil sürme keyfini yaşatıyor.

Apk oyun indir kategorisinin en çok tercih edilen yarış oyunları içerisinde yer alan Extreme Car Driving araç tercihi yapılabilmektedir. Renk ve tasarım bakımından harika olan bu Ferrari araçlarla zorlu ve heyecanlı bir yarışa hazır olun. İstediğiniz özellikleri bir araya getiren bu oyun basit ve anlaşılır oyun sistemine sahip. Yarış kazandıkça yeni araçlarla tanışıyorsunuz. Tablette veya telefonda oynayabileceğiniz en kaliteli oyunlardan biri olan Extreme Car Driving, üç boyutlu grafik özelliklere sahiptir. Oyunun görüş kamerası aracın arkasındadır. Bu nedenle yarış keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Yarış severler için en iyi tercihler içerisinde yer alan Extreme Car Driving bol yıldızlı bir oyundur.

Android oyun seçenekleri içerisinde klasikleşen ve sürekli olarak yeni versiyonlarıyla yenilenen bir oyundur. Güzel bir yarış oyunu indirmek istiyorum, diyenler için en iyi tercihtir. Renk seçimi, araç modeli seçimi ve daha birçok değişik özellik, bu oyunun popüler olmasını sağlamıştır. Hız tutkunlarını ekrana kilitleyen bu oyun, benzer araba yarışı oyunlarına nazaran beğeni kategorisinin en üst sıralarında yer almaktadır.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 4.17.2

Extreme Car Driving Simulator APK


Extreme Car Driving Simulator Android

Aşırı Hızlı Araba Sürüş Simülatör Android Oyunu

[51,6 Mb] (İndirme: 77)
Extreme-Car-Driving.apk


Reyting:

Kategori: Araba Yarış Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 2 332
 
Tarih 14-01-2018, 23:54
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: