Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Strateji Oyunları » Age of War APK ile Savunma Heyecanı Yaşa
Age of War APK ile Savunma Heyecanı Yaşa

Age of War APK icon


Age of War APK ile Savunma Heyecanı Yaşa

Boş vakitlerin sıkıntılı zaman dilimleri artık sona erdi. "Apk oyun indir" ile birbirinden farklı kategorilerde her zevke uygun milyonlarca oyun arasından kendine uygun olanı seç ve oyun oynamaya başla. Age of War oyunun 2. versiyonu olan Çağların Savaşı İçin Age Of War 2 Android Oyun İndir

Macera kategorisi altındaki Age of War oyunu ile yeni bir sayfa yaratan sistem içerisindeki kullanışlı ara yüz ve basit anlatımla eğlenceye yeni bir soluk kazandırmaya hazır mısın? Andorid sistem içerisindeki en iyi savunma ve macera oyunlarından bir tanesi olan Age of War, renkli arka ekran ve gerçeğe yakın oyun adımları ile benzerlerinden ayrılan bir mağara savunma oyunu. İlk çağda başlayan oyun içerisinde yarattığın adamları kendin büyütüyor ve onlara savaşın nasıl olacağını öğretiyorsunuz. Age of War ile tüm gelişmeleri yakından takip ederek puanları toplayabilir ve rakiplerinize karşı savaş açabilirsiniz.

Oyunun temel mantığı 16 farklı savaş aleti ile evin olan mağarayı düşmanlarına karşı koruyabilmek. Fare ile oynanıyor olan ve dünyanın birçok yerinde çok sayıda kullanıcıya sahip olan oyun kolay görünse de kendini koruman ve tecrübe ile ödülleri de kazanman gerekiyor.
Android Sürümü: 2.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 4.8

Age of War APK


Age of War Android

Age of War APK ile Savunma Heyecanı Yaşa

[40,18 Mb] (İndirme: 25)
Age-of-War-1.apk


Reyting:

Kategori: Strateji Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 1 356
 
Tarih 18-02-2018, 13:54
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: