Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Eşsiz Bir Aksiyon Major Mayhem APK !
Eşsiz Bir Aksiyon Major Mayhem APK !

Eşsiz Bir Aksiyon Major Mayhem APK


Eşsiz Bir Aksiyon Major Mayhem !

Major Mayhem oyunu, komando Mayhem adıyla çeşitli görevler yapmanız gereken bir 3 boyutlu mobil macera oyundur. Eğer aksiyon ve maceranın üst seviyelerde olduğu bir mobil oyun arıyorsanız Major Mayhem tam da size göre bir adult swim oyunu! Bağımlılık yapan Major Mayhem'de birçok göreve katılacak ve oldukça zor düşmanlar ile karşı karşıya geleceksiniz. Tek başınıza bir kahraman olarak tüm düşmanları öldürmeye çalışmak sizi oyunun içine sürükleyecek. Major Mayhem oyunu, hemgrafik olarak hem de oyun müzikleriyle oyunculara oldukça heyecan dolu bir aksiyon sunmakta. Görev bölümlerinde bir helikopterle görev bölgesine iniyor ve bu bölgede yavaş yavaş ilerleyerek zorlu düşmanları alt ediyorsunuz. Elbette oynanış sırasında karakter otomatik şekilde hareket ediyor ve siz burada yalnızca silahınızla ateş açma görevini uyguluyorsunuz.

Düz bir platform üzerinde ilerleyen oyunun amacı, sevdiğiniz kızı kaçıran bir grup kötü adamlar karşısında savaşmak. Bir komando olarak komando kıyafetiyle başlayacağınız bu macera dolu serüvende silahlar, patlayan el bombaları, bazukalar ve bıçaklar olmak üzere çok geniş bir envanteriniz bulunuyor. Bazı silahlar başta kilitli olarak gelse de level atladıkça kazanılan paralar ile bu kilitleri açılabiliyor. Dört farklı oyun modu olan bu mobil oyunda toplamda 45 seviye ve 150' den fazla görev bulunuyor.

Bazı zamanlar karşınızda bir ordu kadar fazla düşmanlar karşılaşıyor, bazen de görev olarak düşman askerlerin elindeki rehineleri kurtarıyorsunuz. Oyunda biriken paralarla daha iyi bir silah satın alınabiliyor ancak yüksek güçlü silahları paranız ile satın alabilmek için öncelikle gerekli levele ulaşmak gerekiyor. Basit şekilde kontrol etme özelliği ve eğlenceli bir oyun senaryosuna sahip olan Major Mayhem APK oyun indir seçeneği ile de Binbaşı komandonun sevgilisini kurtarmaya yardımcı olun.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 9

Eşsiz Bir Aksiyon Major Mayhem Android

Eşsiz Bir Aksiyon Major Mayhem APK !

[38,71 Mb] (İndirme: 30)
Major-Mayhem.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 1 607
 
Tarih 19-12-2019, 20:11
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: