Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Android Genel Bilgiler » Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur?
Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur?

Xiaomi recovery rom nasıl kurulur icon


Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur ?



Recovery ROM Yüklerken burada dikkat edilmesi gereken İndirdiğiniz yada Güncelleme aldığı ülkenin kullanmış olduğu ROM sürümü Eğer Türkiye ROM Sürümünü kullanıyorsanız Recovery ROM da o ülkenin koduna göre indirmeniz gerekmektedir. İndireceğiniz ROM Sürümlerin yanında Örneğin; Redmi Note 11 Pro – Global Stable V13.0.5.0.SGDMIXM “MIXM” Yani Bu ROM Global Sürümüne aittir. Eğer ülke kodunuz farklı ise Yükleme İşlemi GERÇEKLEŞMEZ.

MIXM Global ROM

RUXM Avrupa ROM

TRXM Türkiye ROM

INXM Hindistan ROM

RUXM Rusya ROM

CNXM Çin ROM

Ülke kodunuzu öğrenmek için Ayarlar > Telefon Hakkında Kısmına giderek ok işareti ile gösterdiğim yere bakmanız yeterli olacaktır.

Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur ?

Tüm Xiaomi, Mi, Redmi ve hatta POCO akıllı telefonlar için talimatlar ortaktır. Xiaomi’nin MIUI 13 ve MIUI 12.5’i için Recovery ROM ve Fastboot ROM için işlemler geçerlidir.

1- İndirilen .zip dosyasını telefonunuza aktarın ve dosyayı cihazınızın dahili deposundaki “downloaded_rom” klasörüne yerleştirdiğinizden emin olun. Böyle bir klasör yoksa, dahili depolama temel dizininizde bir tane oluşturun.
2- Telefonunuzda Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem Güncelleme’ye gidin ve ardından sağ üst köşedeki üç nokta simgesine basın ve “Güncelleme Paketini Seç”i seçin. “Güncelleme Paketi Seç” görünmüyorsa, MIUI sürüm logosuna 7-10 kez dokunmanız gerekir.
3- “Güncelleme Paketi Seç” seçeneği listede görünmüyor ise, seçeneği etkinleştirmek için MIUI 12 veya MIUI 13 logosuna 10 kez dokunun.
4- İndirilen .zip dosyasını seçin.
5- Güncellemenin yüklenmesini bekleyin.

Dilerseniz aşağıdaki alıntıları uygulayarak da güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur ?


Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur ?


Xiaomi Recovery ROM Nasıl Kurulur ?


Reyting:

Kategori: Android Genel Bilgiler
Gösterim: 607
 
Tarih 2-12-2022, 20:39
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: