Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Sağlık ve Tıp » Yeni MHRS Mobil (Android Randevu Sistemi)
Yeni MHRS Mobil (Android Randevu Sistemi)

yeni mhrs icon


Android Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Mobil indir

Yeni "E-Nabız Android" Uygulamasını Denediniz mi?

Sağlık Bakanlığı'nın Resmi Yayınıdır. Kendi sitesinde görmek için TIKLAYINIZ. (Ayrıca iPhone Uygulaması ve BlackBerry Uygulaması içinde linkleri mevcuttur.)
T.C. Sağlık Bakanlığı’nın sunduğu “Hastane Randevu Merkezi” mobil uygulaması, Android telefonunuz ve tabletiniz için özel olarak tasarlanmış olup, hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir. Uygulamanın kısa adı “MHRS Mobil” dir.
MHRS Mobil ile tüm Türkiye’de Sağlık Bakanlığına bağlı Devlet Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri ve Merkezleri (ADSH, ADSM) için vatandaşların, istedikleri hekimden ve belirledikleri uygun olan tarihe randevu almaları sağlanır.

Bundan böyle hastanelerde uzun sıralar beklemenize gerek yok. MHRS Mobil uygulaması yardımı ile kolay ve hızlıca muayene randevusu alabilir ve aldığınız randevuları buradan takip edebilirsiniz. Randevu gününü, saatini, ve hekiminizin o gün hastanede görev yapıp yapmadığını öğrenebilir, gidemeyeceğiniz randevularınızı buradan iptal edebilirsiniz.

Hastane Randevu Merkezine ulaşmak için ayrıca internet üzerinden www.hastanerandevu.gov.tr adresini kullanabilir ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak kendinize ve yakınlarınıza randevu alabilirsiniz.

Yeni MHRS Mobil Hakkında

Beni hatırla ve parmak izi ile uygulamaya giriş yapılması aktif hale getirilmiştir.
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.9.7

yeni mhrs mobil yeni mhrs mobil

Yeni MHRS Mobil (Android Randevu Sistemi)


[8,47 Mb] (İndirme: 132)
mhrs.apk




Reyting:

Kategori: Sağlık ve Tıp
Gösterim: 13 821
 
Tarih 9-02-2023, 16:41
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: