Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Maşa ve Sevimli Ayıcık Android Oyunu
Maşa ve Sevimli Ayıcık Android Oyunu

Masha ve Ayı Eğitici Oyunlar icon


Maşa ve Koca Ayı. Eğitici Oyunlar

6 yaşından küçük çocuklar için harika bir Android mobil oyundur.

Çocuklar için en iyi oyun ve uygulamaları arayanların rahatlıkla indirip kurabileceği Eğitici Oyun olan Masha ve Ayı Android oyunun içinde hiçbir kötü içerik barındırmamaktadır. "Masha and the Bear. Educational Games" Türkçe karşılığı ile "Masha ve Ayı Eğitici Oyunlar apk oyunu" 6 yaşından küçük çocuklara eğiterek öğreten ve 6 farklı kategoriden oluşan çok güzel bir tasarımdır.

Oyun içinde çocuklara, farklı dillerde kelime öğretme, basit sayılar ve işlemler yapabilme, küçük çaplı puzzle ile bulmaca çözme, renkleri öğrenmek gibi kendi yaş grubunun öğrenmesi gerekenleri en kalıcı ve eğitici bir şekilde çocuklarınıza verecek olan güzel bir yapımdır. “Masha ve Ayı” artık dünya genelinde hit olmuş bir aile yapısına sahipliği ile bir çok kişi tarafından bilinmekte olup yapımcıları da bunu bilerek en iyisini yapmaya özen göstermektedirler.


Orijinal ismi ile Masha and the Bear. Educational Games olan "Masha ve Ayı Eğitici Oyunlar" apk oyun indir için GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.1 ve üzeri olup DİL: TÜRKÇE seçeneği ile sizlere yepyeni bir Android oyun sunuyor.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 6.6

Masha ve Ayı Eğitici Oyunlar Android


Masha ve Ayı Eğitici Oyunlar Apk




Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Zeka ve Bulmaca
Gösterim: 3 422
 
Tarih 30-11-2021, 19:55
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: