Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Strateji Oyunları » League of Legends (LOL) Wild Rift
League of Legends (LOL) Wild Rift

LOL Wild Rift Android


League of Legends (LOL) Wild Rift

Riot Games tarafından geliştirilen League of Legends'ın 5'e 5 MOBA deneyiminin mobil cihazlar için yeniden tasarlanmış hali olan Wild Rift'te becerilerini ve stratejilerini konuştur. Akıcı kontroller ve hızlı karşılaşmalar sayesinde arkadaşlarınla takım kurabilir, şampiyonunu seçebilir ve havalı hareketlerle rakiplerini alt edebilirsin.

BECERİLERİNİ SERGİLE
Dinamik şampiyonlar ve sürekli değişen stratejilerle Vadi'de efsane ol. Her oyun kusursuz bir yetenek atışı isabet ettirmek, çılgın bir takım savaşıyla gidişatı değiştirmek veya beşte beş yapmak için harika bir fırsat.

REKABETE ARKADAŞLARINLA KATIL
Bu mobil MOBA'da başarılı olmak için takım çalışması şart. İki, üç ya da beş kişiden oluşan ekibinle sıraya gir ve rakiplerin merkezlerini bir bir yıkarak zirveye ulaş.

ŞAMPİYONUNU SEÇ
Devasa bir kılıçla rekabete hükmet, haritanın öbür ucundan attığın buzdan okla hedeflerini dondur veya rakiplerini kışkırtarak tuzağa düşür. Efsanen ne olursa olsun, sana uygun bir şampiyon var.

ADİL VE ÜCRETSİZ
Hem beceri düzeyi hem de grup boyutu açısından dengeli karşılaşmalarda mücadele et.Wild Rift'te tüm şampiyonlar ücretsizce açılabilir ve oyun süresi ya da güç için hiçbir ödeme gerekmez. Hem de hiçbir zaman.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.5.0.5046







Reyting:

Kategori: Strateji Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 609
 
Tarih 19-12-2021, 20:19
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: