Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Medya ve Videolar » CapCut - Video Editor Android
CapCut - Video Editor Android

CapCut - Video Editor Android


CapCut - Video Editör Android

Eski ismi Viamaker olan yenilenen ismi ile karşımıza CapCut olarak çıkan, inanılmaz videolar oluşturmanıza yardımcı olan ücretsiz hepsi bir arada video düzenleme uygulamasıdır.

CapCut (Viamaker), görsel ve sesli videolarınızı yenilemenize ve onları süslemenizi kolaylaştıran Android cihazlar için bir sürü özelliklerle dolu bir video düzenleyicisidir. Bu düzenleyici klipler ekleyebilir, klipleri kırpabilir, değerleri ayarlayabilir, müzik ve çıkartma ekleyebilirsiniz.

CapCut ile video yapmak bir zaman çizelgesini düzenlemeye dayanır ve oluşturduğunuz videolarda en iyisini ortaya çıkarmak için farklı katmanlarda çeşitli nesneler eklemenize olanak sunar. Tabi ki sadece bununla sınırlı da değil, aynı zamanda klibin herhangi bir bölümünü seçebilir ve beğeninize göre düzenleyebilirsiniz.

CapCut , videonuza ekleyebileceğiniz geniş bir şarkı ve ses kütüphanesinin yanı sıra biraz eğlence eklemek için birçok çıkartma ve yazı tipine sahiptir. Düzenlemeyi bitirdikten sonra, videolarınızı TikTok gibi sosyal ağlarda paylaşmak için dışa aktar tuşuna dokunmanız yeterli. Kaliteli ve yüksek tanımlı bir video oluşturmak bu uygulama ile birkaç dakika sürer.

CapCut, karmaşık bir yazılım olmadan videoları kolayca düzenlemek için gerekli tüm özelliklere sahiptir. Tüm filtreler, sanal etiketler ve sunduğu diğer öğelerle videolarınızı göz alıcı ve eğlenceli hale getirin.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 6.9.0

CapCut - Video Editor Android CapCut - Video Editor Android



Reyting:

Kategori: Medya ve Videolar
Gösterim: 1 030
 
Tarih 11-10-2022, 19:35
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: