Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Zeka ve Bulmaca » Sudoku Android
Sudoku Android

sudoku android


Çok popüler olan Japon bulmaca oyunu olan SUDOKU oyununu printerdan çıktı alıp canlı canlı çözmek isteyenler SUDOKU İNDİR tıklayabilirler.

Android Sudoku Oyunu

Mobil cihazlar için hazırlanmış popüler bir bulmaca olan sudoku, basit ve sade bir android oyunudur. Sudoku oyunu ile dört farklı zorluk seviyesinde kendinizi test edebiliyorsunuz. Bu Android Sudoku oyununda 10000'den fazla bulmacayı ücretsiz sunulmaktadır. Hoş tasarımı ve gözleri yormayan renk ve biçimi ile gayet güzel uygulamalardan biridir. Oyundaki ayarlar bölümünden birçok seçeneğe müdahale edebiliyorsunuz. Elde ettiğiniz sonuçları detaylı bir şekilde görebiliyorsunuz.

Yeni başlayanlar ve ileri seviyedeki oyuncular için Sudoku. Dinlenmek veya zihninizin aktif olmasını sağlamak istediğinizde boş zamanınızı keyifli bir şekilde geçirin! Sudoku bulmacaları ile ilham verici küçük bir mola verin veya kafanızı rahatlatın. En sevdiğiniz oyunu gittiğiniz her yere götürün. Cep telefonunda Sudoku oynamak, kalem ve kağıtla olduğu kadar iyi.

Farklı bir Android Sudoku Oyunu denemek isterseniz bu apk indir makalemize bakabilirsiniz.

Peki Bu Sudoku Oyunu Nedir ve Sudoku Oyunu Nasıl Oynanır?
Sudoku Nedir?

Günümüzün en ünlü japon oyunu olan sudoku japonca "Sayılar tek olmalı" anlamına gelmektedir. Sudoku oyunu günümüzün düşünme ve mantık yürütme yeteneğini geliştirmeye en fazla fayda sağlayan zeka oyunu olarak bilinmektedir. Bu yüzden uzak doğuda okullarda çocuklara sudoku oynama imkanları sunulur.

Sudoku Nasıl Oynanır?

Sudoku oyunu 9 hücreden oluşan 9 karenin 3 boyut diyebileceğimiz düzlemde 1 den 9'a kadar sayıların tek bir defa kullanılması şartı ile dizilmesi gerekiyor. Sudoku oyununda her satır ve sütunda 1'den 9'a kadar olan sayılar sadece bir kez kullanılarak dizilmesi gerekir. Aynı zaman da sudoku oyununda 9 hücreden oluşan her bir kare içinde 1'den 9'a kadar sayılar bir kez kullanılarak dizilmesi gerekir.

Sudoku Oyun Kuralları

Basit olarak sudoku oynamak için 3 kurala dikkat etmemiz gerekir. 1'den 9'a kadar olan sayıları her sütuna, her satıra ve her kare içine tekrar etmeden girmeniz gerekir.

Önemli Noktalar

• 10,000'den fazla iyi oluşturulmuş sudoku bulmaca
• 9x9 ızgara
• Mükemmel bir şekilde dengelendirilmiş 6 zorluk seviyesi: hızlı, kolay, orta, zor, uzman ve dev
• Hem telefonu hem tableti destekler
• Tabletler için dikey ve yatay mod
• Basit ve sezgisel tasarım

Sudoku ile beyninizi her yerde ve her zaman çalıştırın!
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 5.2.0


Sudoku Android

[0 b] (İndirme: 199)
Sudoku.apk


Reyting:

Kategori: Zeka ve Bulmaca
Gösterim: 5 547
 
Tarih 10-10-2022, 22:43
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: