Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aile Oyunları » Android Sahildeki Bizim Çiftlik Oyunu
Android Sahildeki Bizim Çiftlik Oyunu

Bizim Çiftlik Sahil Android İndir


Android İçin Bizim Çiftlik Sahil Oyunu

Bizim Çiftlik, Android cihazlar için bir simülasyon oyunudur. Oyunda, kendi çiftliğinizi kurup büyütmek, hayvanları bakmak ve ürünleri satmak gibi birçok görev yer almaktadır. Oyun, kullanıcıların çiftliği hareket ettirmelerine, hayvanları beslemelerine ve ürünleri satmalarına izin vermektedir.

Oyunda, çiftliği düzenlemek için bitkiler ekleyebilir ve hava koşullarını takip edebilirsiniz. Ayrıca hayvanlarınızın da üretimini kontrol edebilirsiniz. Hayvanlarınızı beslemek ve bakımını yapmak için de ihtiyacınız olan ürünleri satın alabilirsiniz.

Oyunda çiftliğinizi büyütmeye, ürünlerinizi satın almaya ve satmaya, hayvanlarınızı bakmaya ve beslemeye devam ettikçe, kazanacağınız parayla daha iyi ürünler satın alabilir ve daha fazla hayvan alabilirsiniz.

Oyunda, kendi çiftliğinizi kurma ve geliştirme yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Oyunda, çiftliklerinizi ziyaret ederek, diğer oyuncularla etkileşime girebilir ve arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Ayrıca, dünya çapında çiftlikleri keşfedebilirsiniz.

Oyunu oynarken, müzik ve ses efektleri de deneyebilirsiniz. Müzik ve ses efektleri, oyunun daha eğlenceli hale gelmesini sağlamaktadır.

Bizim Çiftlik, tek başına veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu. Oyun, kendinizi geliştirmeyi ve çiftlik işlerinizi daha iyi şekilde yönetmeyi öğrenmenizi sağlayacak. Oyunu oynarken, çiftlik işlerinizi zevkli hale getirebilirsiniz.

NOT: Facebook'da yer alan "Bizim Çiftlik" oyunundan bağımsız olan bu oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantısı gerekiyor.
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 7.7.100

Android Sahildeki Bizim Çiftlik Oyunu


Android Sahildeki Bizim Çiftlik Oyunu

[120,88 Mb] (İndirme: 3461)
sahildeki-bizim-ciftlik.apk


Reyting:

Kategori: Aile Oyunları / Simülasyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 19 873
 
Tarih 7-03-2023, 21:29
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: