Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Android Aksiyon Yarış Oyunu Smash Cops Heat
Android Aksiyon Yarış Oyunu Smash Cops Heat

Android Aksiyon Yarış Oyunu Smash Cops Heat


Android Aksiyon Yarış Oyunu Smash Cops Heat

Smash Cops Heat Android oyunu heyecan dolu bir araba yarış oyunudur!

Android severler tarafından 10 milyonun üzerinde indirme ve oynanma ile oyunun grafiklerinin, ses efektlerinin ne kadar harika olduğunu siz düşünün.

Smash Cops Heat aksiyon araba yarış oyunu siz Android severler için ücretsizdir. Ayrıca aşağıdaki apk indir dosyasını indirdikten sonra cep telefonu veya tabletinize kurabilirsiniz. Google play mağazasında dosya boyutu sınırı olduğundan bazı uygulamalar sadece güncelleme dosyalarını koymak zorunda kalıyorlar. Bu indirip kuracağınız dosya da böyle bir dosya yani bu apk'yı kurduğunuz zaman internet üzerinden güncelleme yacaktır. Google oyun mağazasındaki boyutunda da görüleceği gibi oyun boyutu 147 Mb'tır. Oyun komple indirip kurulana kadar açılmamaktadır.

Bu güzel aksiyon polis macera araba yarış oyunu, Amerikan tarzında polis-hırsız kovalamaca oyunudur. Oyunda suçluların peşine takılan polis arabalarından kaçmanız gerekmektedir. Bu araba ile kaçış oyununda polislerden ne kadar uzun süre kaçabilirseniz peşinize düşen polis sayısı da artmaktadır.

Harika 3D grafiklerin kullanıldığı oyunda, ses efektlerinin kalitesinden dolayı kalp atışlarınız artabilir. Bu harika araba yarış oyununda koca şehirdeki kovalamaca sizi heyecan dolu anlarla birlikte zamanın nasıl geçtiğiniz unutturacaktır. Daha güçlü ve hızlı arabalar alarak polisleri çok daha fazla uğraştırabilirsiniz.

Android Aksiyon Yarış Oyunu Smash Cops Heat


Android Aksiyon Yarış Oyunu Smash Cops Heat

[9,24 Mb] (İndirme: 397)
Smash-Cops-Heat.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 4 652
 
Tarih 11-02-2014, 22:01
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: