Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » İslami Bilgiler » Yeni Kandil ve Cuma Mesajları
Yeni Kandil ve Cuma Mesajları

Yeni Kandil ve Cuma Mesajları


Yeni Kandil ve Cuma Mesajları Apk İndir

İslam dininin özel günlerinde cep telefonlarımızdan mesajlar atarak bu güzel günleri kutlamak ve büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almak en sevaplardandır. İşte bu güzel günler için geliştirilmiş bu güzel uygulama ile ne yazsam, ne göndersem derdiniz sona erecek.

Bu güzel ve özel günler olan; Mevlid Kandili, Beraat Kandili, Miraç Kandili, Kadir Gecesi ve Cuma Günlerinde Müslüman kardeşlerimize kutlama mesajları göndermek isterseniz eğer bu Android uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Klasik mesajlardan farklı mesajlar atmak isterseniz eğer tam size göre bir uygulamadır. Kandil ve Cuma Mesajları Android uygulaması ile birbirinden güzel kandil mesajları ile cuma günü mesajlarını arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, eş dost ve akrabalarınız ile paylaşabiliceksiniz.

Bu güzel uygulama ile büyüklerinizin hayır dualarını alacak ve gönül huzurunuzun rahatlığı ile dolacaksınız. İçerdiği birçok mesaj sayesinde hem dua edeceksiniz, hem de mübarek zaman dilimlerini kutlamış olacaksınız. Üstelik sıradan tekdüze şeklinde değil, animasyonlar eşliğinde sizler için özel seçtiğimiz fontlarla mesajlarınızı okuyacaksınız. Beğendiğiniz mesajları ise, ister whatsapp dan, ister normal mesaj atma yöntemiyle, ister bluetooh ile, ister face ile isterseniz tweet şeklinde paylaşabileceksiniz.
Android Sürümü: 2.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.1

Yeni Kandil ve Cuma Mesajları

Yeni Kandil ve Cuma Mesajları

[2,13 Mb] (İndirme: 179)
Kandil-ve-Cuma-Mesajlari.apk


Reyting:

Kategori: İslami Bilgiler
Gösterim: 6 103
 
Tarih 26-05-2014, 00:20
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: