Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Crazy Taxi City Rush Android
Crazy Taxi City Rush Android

Crazy Taxi City Rush Android


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0 ve üzeri

Crazy Taxi Android Oyunu

SEGA of America'nın birçok kaliteli oyununa bir yenisi daha eklenmesi sabırsızlız ile bekleniyordu. İşte beklenen oyun Crazy Taxi City Rush Android kullanıcıları için artık yayında. cepapkindir.com olarak bu güzel oyunu yayınlamaktan memnunuz. Çünkü bu oyun daha önce iphone'lar için zaten mevcut idi. Şimdi ise Android'in dayanılmaz kullanıcı ve çekim gücü sayesinde apk olarak yayınlanması bizleri mutlu etmiştir.

Crazy Taxi City Rush Android oyununu iOS versiyonundaki gibi ücretsiz ve apk dosyası olarak indirip oynayabilirsiniz. Bu güzel aksiyon dolu araba yarış oyununda, isminden de anlaşılacağı gibi size verilen ve daha sonra modifiye edebileceğiniz "sarı renkli taksi" ile güzel bir şehirde yolcularımızı gitmek istedikleri yerlere en hızlı ve en çılgın şekilde ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Bu aksiyonu bol oyunda sadece diğer araçlara karşı değil, zaman ve trafik kurallarınada riayet ederek yarışmalısınız.

Görsel ve ses efektleri size adrenalin dolu dakikalar yaşatacak güzel bir oyundur. Oyundaki rampalardan uçma, keskin virajları dönme ve aracınızın hız kadranını test etme gibi harika anlar sizleri beklemektedir..

Crazy Taxi City Rush'da ilk olarak size verilen aracı dilediğiniz gibi yapma imkanına sahipsiniz. Oyunda sadece taksinizin görünümünü değil birçok farklı modifikasyon seçeneği olduğu gibi motorunu güçlendirmek için de çeşitli seçenekler mevcuttur.

Yine bu oyunun yapımcısı SEGA tarafından yapılan Sonic Dash apk oyununu denediniz mi?
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.7.2

Crazy Taxi City Rush Android Crazy Taxi City Rush Android

Crazy Taxi City Rush Android
Crazy Taxi City Rush Android

[14,11 Mb] (İndirme: 566)
Crazy-Taxi.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 4 563
 
Tarih 7-12-2016, 13:56
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: