Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Alışveriş » arabam.com Android Uygulaması
arabam.com Android Uygulaması

arabam.com Android Uygulaması


GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Kasım 2014
MEVCUT SÜRÜM: 1.3.5
GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 2.3 ve üzeri

DİL: TÜRKÇE

Arabam.Com Şimdi Her Yerde

Türkiye'nin en önde gelen araba satış sitelerinin birinden bahsedeceğiz. Arabam.com Türkiye'nin en çok ikinci el araba satışı olan sitesi konumunda yer alıyor. Üstelik bu site şimdi takipçilerine bir de kolaylık sağlıyor. Android sistemde de etkin olan site, müşteri ve takipçilerine siteye daha kolay ulaşabilme imkanı sunuyor. Play store eklentisi ile karşımıza çıkan site, şimdi her an ulaşılabilecek durumda bulunuyor.

arabam.com Android Uygulaması Arabam.com Android uygulaması sayesinde aradığınız araca istenilen zamanda ulaşabilir ve her yerden telefonunuz sayesinde kolayca takip edebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde 150 bini geçen araba portföyüne çok rahat ulaşabilirsiniz. İlanda yer alan her türlü bilgi ve detayı rahatlıkla görebilirsiniz. Yine bu Android uygulama içeriğinde üyelik alımı da söz konusudur. Dilerseniz telefonunuzdan rahat bir şekilde siteye üye olabilirsiniz. Sadece satın alan kişiler için değil, ilan verip araç satan kişiler için de uygun olan Android uygulama ile tarafınıza gelen mesajları inceleyebilirsiniz. Yine bu mesajlara cevap verebilirsiniz.

Uygulama ile ilgili olarak bir takım teknik bilgiler vermek gerekirse, özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz. Android uygulama boyut 4.7 Mb civarındadır. Yükleme sayısı 100.000-500.000 arası değişen bir hafıza kapasitesine sahiptir. Mevcut sürümü 1.3.5'tir. Android için gerekli olan sürüm 2.3 ve üzeridir. Bu uygulama ile sizler de artık beğenip almak istediğiniz araçlara rahatça ulaşabilir veya aracınıza gelen müşterilerinizle rahatlıkla ilgilenebilirsiniz.

arabam.com Android Uygulaması

arabam.com Android Uygulaması arabam.com Android Uygulaması

arabam.com Android Uygulaması arabam.com Android Uygulaması

arabam.com Android Uygulaması
arabam.com Android Uygulaması

[4,72 Mb] (İndirme: 509)
arabam.com.apk


Reyting:

Kategori: Alışveriş
Gösterim: 3 651
 
Tarih 1-01-2015, 17:09
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: