Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Android Uygulamalar » 360 Security - Antivirus
360 Security - Antivirus

360 Security - Antivirüs icon


Android İçin Hepsi Bir Arada Android Uygulaması

Ücretsiz hız yükseltici ve Android telefonunuz için koruma, 360 Security dünyanın en güvenilir hepsi içinde bir cep optimizasyon & güvenlik yazılımıdır, dünya çapında 641 milyon kullanıcı 360 Security kullanarak günlük yaşama minimal müdahale ile mobil güvenliğini sağlar.

Mobil yaşam tarzını korumak için öngörüyle tasarlanmış Bu ÜCRETSİZ optimizasyonu ve güvenlik Android uygulamasını sadece 1 dokunuşla indirin.
- BİR DOKUNUŞLA HIZLANDIR: temiz bellek işlemi telefonunuzun sorunsuz çalışmasını sağlarken, pilinizin ömrünü uzatır;
- BİR DOKUNUŞLA TEMİZLE: Mobil cihazınıza daha fazla depolama alanı sağlamak için, günlük kullanımla oluşan gereksiz dosyalardan kurtulur;
- BİR DOKUNUŞLA ANTİVİRUS: Kişisel verileri tüm sistem açıklarına karşı korurken, tüm kötü amaçlı yazılımları ve virüsleri siler.

360 Security yapabilecekleriniz:

TAM TEMİZLİK
Cihazınızı en kapsamlı sistem incelemesiyle tamamen temizler bunu büyük verileri akıllı bir şekilde kullanarak hem gereksiz dosyaları tanımlayıp hem de telefon hafızasında daha fazla yer açarak onlardan kurtulur.

HIZLANDIRICI
Patentli 'derinlemesine analiz' algoritmasına dayalı olarak gereksiz arka plan işlemleri silinir ya da kapanır. Böylece uygulamalar ve cihazınız sorunsuz olarak çalışır. Duraklamaya elveda deyin!

KALİTELİ ANTİVİRÜS PROGRAMI
%100 üzerinden %99,7 başarı oranı ile tehditleri kaldırdığı kanıtlanmış, 360 Güvenlik'in tescilli QVS yapay zeka motoru geliştirilmiş sezgisel bir AV motoru üzerine kuruludur ve bulut-müşteri teknoloji patentlidir.

AKILLI GÜÇ TASARRUF MODU
360 Güvenliğin temizleme özelliğini ne zaman otomatik olarak harekete geçireceğini bilerek, akıllı bir şekilde cihazınızın gücünü korur, bu da en çok ihtiyacınız olduğunda ihtiyacınız olan tüm pil gücünü korur.

KORUYUCU GİZLİ SAVUNUCU
İletişim bilgilerinizi ÖZEL OLANLAR ile koruyun ve özel uygulamalarınızı şifreleyin.

GÜVENİLİR ANTİ HIRSIZLIK SERVİSİ
Siler, bulur, uyarır ve kayıp mobil aygıtınızı uzaktan erişimle killitler ve hepsi birarada ve anti hırsızlık programı ile size yetki verir ve size ait kişisel verileri korumak için hızlı hareket etmenizi sağlar ve buarada cihazınızı geri alma fırsatı sunar. Http://findphone.360safe.com, web arayüzümüz ile uzaktan erişimi sağlayarak hırsızlık önleme özellikleri tetikleyebilirsiniz

KULLANICI DOSTU UYGULAMA YÖNETİCİSİ
Cihazınızın depolama alanını düzenler, belirli istenmeyen uygulamaları ve APK dosyalarını kaldırmanıza imkan verir, hatta uygulamaları yerel depolama alanından SD karta taşıyarak depolama alanını temiz ve düzenli tutar!

GÜNCEL GERÇEK ZAMANLI KORUMA
Uygulamalar ve yerel APK dosyaları cihazınıza en son eklentileri veya onarmaları size hızlı bir şekilde iletmek için tarayıcılar yükler ve sizi korumak için uygulamanın yüklenmesi boyunca bütün nereden geldiği belli olmayan tehditleri takip eder.

360 güvenlik, her şey dahil hız yükselticisi, önemsiz dosya temizleyicisi ve bir antivirüs uygulamasıdır, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara karşı cihazınızı güvenli tutarken, arka plan uygulamalarını, bellek alanını, çöp (önbellek) dosyalarını ve pil gücünü optimize eder, sadece tek bir dokunuşla çalışan, dünya çapında 600 milyondan fazla kullanıcısı tarafından güvenilen bir uygulamadır. Mobil hayatı güvenli kılın.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 5.6.9.4834




360 Security - Antivirus

[25,99 Mb] (İndirme: 4102)
360-Security.apk


Reyting:

Kategori: Android Uygulamalar / Sistem Araçları
Gösterim: 16 836
 
Tarih 21-10-2020, 19:43
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorumlar (2)
vürüs programi 8 May 2016 15:56
Vürüs programi yüklemek istiyorum

Alıntı: vürüs programi
Vürüs programi yüklemek istiyorum
Alıntı yap  Bildir        1
Kullanıcı çevrimdışı By_EnGo 8 May 2016 17:15

bu android antivirüs uygulamasını yükleyebilirsiniz.
--------------------
Lütfen Sorularınızı e-mail ile değil İstek ve Şikayet bölümden sorunuz!!!
Alıntı yap  Bildir        2
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: