Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Medya ve Videolar » Dubsmash Android Ses Efekt
Dubsmash Android Ses Efekt

Dubsmash Android Ses Efekt


Dubsmash Ses Efekt Android Uygulaması

Her geçen gün Android uygulama çeşitleri sayıca artıyor. Eskiden IOS işletim sistemine göre pek çok eksiği olan "Android indir" dediğimiz pek çok programı zahmetsizce indiriyor. Her programdan verim almak pek mümkün olmayabiliyor. Bana kalırsa bununla ilgili gereken sınırlama mevcut değil.

Android program eksiğini hemen hemen artık tamamlamış olup, IOS kullanıcılarını kıskandıracak seviyeye gelmiş bulunmakta. Oysa 2008 yılına baktığımızda Android henüz piyasaya çıkmışken Blackberry tehdit olarak saymamıştı. 2013 yılında yapılan bir araştırmada IOS son 6 yılda 700 milyon kullanıcıya sahipken, Android kısa sürede en hızlı büyüyen işletim sitemi olarak 1 Milyar aktif kullanıcı sayısına ulaşmış oldu. Symbian ise 11 yılda 450 milyon aktif kullanıcı ile sona ermiş oldu.

Android işletim sisteminin ilk kuruluş amacı dijital kameralar için işletim sistemini sağlamaktı. Tabi işletim sistemi sonuçta ne kadar eleştirilirse eleştirilsin Linux veri tabanlı olması, multimedya özelliği diğer işletim sistemlerinden çok çok farklı. Fotoğraf düzenleme, kolaj yapma, dublaj yapma, video üzerine metin yazma ve paylaşma veya özel gönderim seçeneği olan bir programdan bahsedeceğim. Dubsmash isimli programı Google Play Store'dan kolaylıkla indirebilirsiniz.

Kolay kullanıma sahip olan Dubsmash farkına hemen varacaksınız. Hazırladığınız düzenlemeye istediğiniz şarkıyı ekleyip sevdiğiniz kişilere gönderme imkânı sağlıyor. Düzenlemeyi bitirdikten sonra isterseniz sosyal medyada paylaşabiliyorsunuz. Son popülaritesi artan photo-video cutter programlarından avantajı galeriye kaydetme seçeneği olması. Kullanıcılarından bol övgü alan, kolay bir kullanım sahip Dubsmash'ı indirdiğinize pişman olmayacaksınız.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 4.30.1


Dubsmash Android Ses Efekt

[11,3 Mb] (İndirme: 954)
Dubsmash.apk


Reyting:

Kategori: Medya ve Videolar
Gösterim: 5 397
 
Tarih 18-01-2020, 14:22
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: