Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Eğlencelik Bilgi Oyunları » Android Genel Kültür Oyunu Trivia Crack
Android Genel Kültür Oyunu Trivia Crack

Android Genel Kültür Oyunu Trivia Crack


Genel Kültürüne Güvenenler İçin Trivia Crack

Günümüzde insanların oynadığı ve oynarken büyük bir keyif aldığı pek çok oyun mevcuttur. İnsanlar bu oyunlar ile günlük streslerinden uzaklaşıp, zamanlarının keyifli geçmesini sağlamaktadır. Çok fazla oyun kategorisi bulunmaktadır. Böylece kişi, istediği kategorideki oyunları seçip kolayca oynayabilmektedir. Özellikle genel kültürüne güvenenler ve ben tüm soruları rahatlıkla cevaplayabilirim diyenler için oluşturulmuş ve bir zekâ oyunu olan Trivia Crack Türkçe, zekâsına güvenenlerin oynamaktan mutluluk duyduğu bir zekâ oyunudur.

Oyunda karşılaştığınız soruları cevaplayabilmeniz çok önemlidir ve soruları cevaplamanız için her dalda soru ile karşılaşabilmektesinizdir. Bu nedenle tüm alanlarda bilgi birikiminizin olması, oyunda şansınızı oldukça arttıracaktır. Bilgi birikiminiz sayesinde, karşınıza çıkan tüm sorulara rahatlıkla cevap verecek ve oyunda istediğiniz seviyeye ulaşabileceksiniz. Ayrıca oyun, kendinizi geliştirip, genel kültürünüzü arttırmanız için de son derece etkili olabilmektedir. Trivia Crack, tamamen ücretsiz bir oyundur ve cep telefonuna indir yapabilmektesiniz.

Oyunları telefonunuzdan oynamayı seviyorsanız, Android oyun indir linkine tıklayıp istediğiniz oyunu indirebilirsiniz. Trivia Crack, bilgi yarışması şeklinde tasarlanmış bir oyundur. Coğrafya, bilim, sanat, tarih, spor ve eğlence gibi dallardan sorular sorulur ve soruları bilerek kazanır ve rakiplerinizi geçersiniz. Oyunda 3 adet canınız vardır ve canlarınızı kaybetmeden rakiplerinizi elemeniz gerekmektedir. Böylece oyunun kralı olabilirsiniz.

Bu tarz Android oyun, oyun severler için oynayabilecekleri ideal oyunlardandır. Özellikle genel kültür oyunları, bireyler için genel kültür bakımından çok etkili oyunlardır. Kişisel gelişime de yardımcı olmaktadır. Bu yüzden Trivia Crack, bu konudaki başarılı oyunlardan biridir. Üstelik oyun ücretsizdir ve bu nedenle oyuna ulaşmak oldukça kolaydır. Oyun artık Türkçe dil desteğine de kavuşmuştur.

Oyunda çarkıfelek kısmına dokunup soruları görebilirsiniz. Hem eğleneceğiniz, hem de eğlenirken yeni bilgiler edinebileceğiniz son derece başarılı bir oyundur. Oyunun tasarımı çok iyi yapılmış ve her ayrıntıya yer verilmiştir. Görsel olarak da gayet iyidir. Oyunu oynamaktan asla sıkılmayacak ve sorulara doğru cevap verebilmek için kendi sınırlarınızı zorlayacaksınız. Rakiplerinizi eleyerek oyunun kralı siz olacaksınız. Ayrıca apk oyun indir diyerek de oyun indirmeniz mümkün olmaktadır.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.133.0


Android Genel Kültür Oyunu Trivia Crack

[0 b] (İndirme: 1128)
Trivia-Crack.apk


Reyting:

Kategori: Eğlencelik Bilgi Oyunları
Gösterim: 6 353
 
Tarih 23-09-2021, 00:55
Etiketler: apk oyun indir
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: