Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Fotoğrafçılık » Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu
Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu

Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0 ve üzeri

En İyi Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu

Camu içeriğinde bulunan özel filtreler sayesinde, eşsiz özellikte fotolar çekmenizi sağlayan, kolay bir kullanıma sahip herkesin kullanabileceği türden bir Android uygulama olma özelliğini taşımaktadır. Bahsedilen filtreler ile fotoğraf çekmeden önce sizin için en uygun olanını seçersiniz, bu sayede çok daha canlı fotoğraflar ya da değişik efektlere sahip, kaliteli bir fotoğraf çekme işlemini yapabilirsiniz.

Berraklık ayarlama özelliği ile kusursuz bir fotoğraf ortaya çıkarabilirsiniz. Bu uygulamayı diğer kamera uygulamalarından üstün kılan pek çok özelliği bulunuyor. En başta kolay bir kullanım ara yüzüne sahip olması sayesinde, sizi detay ve ayarla uğraştırmaktan kurtarıyor. Siz sadece çekim modunuzu ve efektlerinizi belirliyorsunuz, sonrasında kaliteli bir fotoğraf çekimi yapabiliyorsunuz.

Camu ile sadece fotoğraf değil, videolar da çekebilirsiniz! Yapmanız gereken çok kolay, sadece fotoğraf ya da video çekim öncesinde hangi filtreyi kullanmak istediğinizi seçeceksiniz, sonrasında çekim başlasın! Bu Android program sizlere kolaj yapabilme özelliğini de ekstra olarak sunuyor.
Bunun için telefonunuzda var olan fotoğraflardan bir kolaj yapabileceğiniz gibi, çekim sonrasında da oluşturabilirsiniz. Bu APK en iyi özelliklerinden birisi de çeşitli yazı efektlerini, fotoğrafın dilediğiniz yerine yapabiliyorsunuz.

Yazınızı yazıyorsunuz sonra boyut ve şeklini dilediğiniz gibi ayarlıyorsunuz hem de tüm bunları yapmak çok kolay şimdi Android indir ayrıca dahilinde focus özelliği sayesinde titrek olamayan, net bir fotoğraf çekmenizi sağlıyor buna selfie tarzı çekimler de dâhil.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.4

Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu

Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu
Android Fotoğraf Çekme Uygulaması - Camu

[11,1 Mb] (İndirme: 79)
Camu.apk


Reyting:

Kategori: Fotoğrafçılık
Gösterim: 3 141
 
Tarih 2-04-2015, 01:33
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: