Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Haberleşme » Facebook Messenger Konuşan Kedi Android Uygulaması
Facebook Messenger Konuşan Kedi Android Uygulaması

Facebook Messenger Konuşan Kedi Android Uygulaması




Facebook Messenger'da Konuşan Kedi Tom Uygulaması

Öncelik ile bu yeni çıkan uygulamayı kullanmak için cihazınızda Facebook Messenger Android İndir yüklü olması gerekmektedir.

Facebook messenger için yapılmış çok eğlenceli harika bir mesajlaşma android uygulamasıdır. Outfit7 tarafından yapılan başarılı konuşma oyun ve uygulamalarına benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli uygulama sizlerin kısa zamanda beğenisini kazanmış a benziyor. Uygulama içinde bulunan 5 adet karakterden dilediğinizi seçme imkanı tanıyan uygulama arka plan değişikliğine de müsaade etmektedir. Arkadaşlarınıza süpriz konuşmaları kaydederek gönderebileceğiniz çok güzel ve eğlenceli harika bir yeni yapılmış uygulamadır.

Messenger için Konuşan Tom uygulaması ile artık yazma işine ara vereceksiniz. Bu eğlenceli uygulamanın sizler için aşağıda yayınladığımız orjinal resimlerine ve videosunu izleyerek daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Konuşmalarınızı size komik sesler kaydederek arkadaşlarınızla gönderen uygulama dilerseniz bunları galerinize de kaydedebilmektesiniz. Kaydettiğiniz bu videoları daha sonra tekrar kullanabilme imkanınız olabilir. Çok anlaşılır ve basit olan uygulama eğlenceyi sevenler için facebook messenger'da mükemmel çalışmaktadır. Android sevenler için telefonunda veya tabletinde olması gereken güzel bir eğlence uygulamasıdır. Tavsiyemiz videoları çekerken fazla uzun yapmamanız, çünkü bunu İnternet ortamında göndereceğiniz den veya size gelenlerin boyutu uzun olacağından kotanızı doldurabilir. Ayrıca gönderirken uploads yaparken uzun süre beklemeniz gerekebilir. Bundan sebep kısa anlaşılır ve eğlenceli videolar yapmanızı tavsiye ederiz. cepapkindir.com olarak bu uygulamayı sizlere tavsiye ediyoruz.

Mesajlaşma için konuşan kedi uygulamasını kullanmak için sağ alt köşede ki video simgesini bir kere tıklamanız ve ardından kısa ve öz mikrofona yakın konuşmanızın ardından tekrar aynı yerdeki simgeye dokunarak durdurmanız gerekmektedir. Daha sonra "video dönüştürülüyor" yazısı çıkarak ve arkadaşınıza göndermeden önce videoyu izleyebileceksiniz. Eğer ki beğenmediniz tekrar çekim yapabilirsiniz. Yaptığınız çekim ve ses güzel ise "Gönder" tuşuna basarak arkadaş listenizin gelmesini sağlayabilirsiniz. Gelen listeden ister tek tek dilerseniz de çoklu gönderim de yapılabilmektedir.
Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri








Facebook Messenger Konuşan Kedi Android Uygulaması

[0 b] (İndirme: 308)
Messenger-Konusan-Tom.apk


Reyting:

Kategori: Haberleşme / Eğlence
Gösterim: 5 470
 
Tarih 1-04-2015, 22:46
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: