Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Snowboard Android Oyunu Alto's Adventure İndir
Snowboard Android Oyunu Alto's Adventure İndir

Snowboard Android Oyunu Alto's Adventure İndir


Snowboard Android Oyunu Alto's Adventure İndir

Aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız, üstüne bir de snowboard yapmayı seviyorsanız Alto's Adventure sizin için özel hazırlanmış bir Android oyunu denebilir. Keyifli bir snowboard oyunu olan Alto's Adventure size her ortamda kaymanın zevkini yaşatacaktır.

Alto ve arkadaşları ile maceralı bir tura çıkmak ister misiniz? Vahşi ormanlardan karlı dağlara, köylerden antik şehirlere, terk edilmiş alanlardan upuzun yollara kadar birçok alanda snowboard yapacaksınız.

Alto's Adventure oyunu bu kadar basit değil elbette. Size kaymanız için dümdüz bir ortam sağlanacağını düşünmediğinize eminiz. Android oyunu olan Alto's Adventure sizetehlikeli bir snowboard yaşatmak için hazırlandı. Karşınıza her an tehlikeli bir şey çıkabilir. Sizin ise yapmanız gereken bu tehlikelerden kurtularak yolunuza devam etmek olacak.

Heyecanı hiç eksil olmayan bir oyun olan Alto's Adventure farklı hızlarda oynayabilme imkanını sizlere sunuyor. Snowboard yapmaya yeni başlayacaklar daha sakin bir oyun tercih edebilirken, bu işin ustası olanlar hızın da en üst seviyesinde maceralara koşabilirler.

Size de özel yetenekler verilen bu oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Keyifli zaman geçirmeyi garanti eden Android oyunu Alto's Adventure, en iyi skoru yapmak için deli gibi uğraşacağınız bir serüvenin içine sürükleyecektir sizi.

Görsel tasarım açısından sadeliğe önem veren Alto's Adventure, kullandığı müzikler ile oynayan kişinin kulağına da hitap etmeyi başarıyor. En iyi mobil oyunlar arasında yer alan bu Android oyunu sitemizden ücretsiz olarak sizlere Apk olarak sunulmaktadır.

Haydi snowboard tutkunları, bu oyunu indirmeyi ve heyecanı zirvede yaşamayı sakın kaçırmayın....
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.6.0




Snowboard Android Oyunu Alto's Adventure İndir

[0 b] (İndirme: 83)
Altos-Adventure.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 4 128
 
Tarih 22-02-2018, 01:08
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: