Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir
Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir

Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0.3 ve üzeri

Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir

Spor Android oyunlarından hoşlananlar ve bowling tutkunları için oldukça keyifli bir oyun olan Dünya bowling şampiyonası, hünerlerinizi sergilemeniz için en doğru alan olacaktır. Hadi siz de arkadaşlarınıza bowlingte ne kadar başarılı olduğunuzu gösterin.

Dünya bowling şampiyonası, 1000’den fazla etaptan oluşmaktadır. İnternet bağlantısı istemeyen bu oyunda bowling topu ile lobutları devirerek puanları toplayın ve etapları bir bir geçin. Bu muhteşem oyunda size sunulan bonus aşamalarında ise belirli hedefi yakaladığınızda birbirinden güzel ödüller sizin olacak. Bu keyifli Android oyunu isterseniz yakın arkadaşınızla da oynayabilirsiniz. Çoklu oyuncu modu ile karşılıklı yarışabilir, kimin bowlingte daha iyi olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Klasik bowling oyunlarından çok farklı olan Dünya bowling şampiyonası, kaliteli görseli ile dikkatinizi hemen çekecektir.

Android oyunu olan Dünya bowling şampiyonası’nın en büyük özelliği ise bowling toğunu çok iyi şekilde kontrol etme şansınızdır. Ufak bir dokunuş bile topun tam hedefe girmesi için yeterli olacaktır. Spor oyunlarından hoşlananlar için oldukça keyifli olan Dünya bowling şampiyonası’nı APK olarak da indireren oynamanız mümkün. Bu konuda sitemizden gerekli desteği görebilirsiniz.

Eğer spor oyunlarından hoşlanıyorsanız ve özellikle bowling konusunda iddianız varsa, kendisiniz kanıtlamak için Dünya bowling şampiyonası APK olarak indirebilir ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli turnuvalar düzenleyebilirsiniz.

İnternete ihtiyaç duymadan oynayabileceğiniz Dünya bowling şampiyonası, size mekan kısıtlaması da getirmeyecektir.
Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.0.5

Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir

Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir
Dünya Bowling Şampiyonası Android Oyun İndir

[0 b] (İndirme: 38)
Dunya-Bowling-Sampiyonasi.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Spor Oyunlar
Gösterim: 1 982
 
Tarih 10-05-2017, 16:07
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: