Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » NBA Live Mobile Android Basketbol Oyunu APK
NBA Live Mobile Android Basketbol Oyunu APK

NBA LIVE Mobile Basketball APK icon


Nba Live Mobile Android Basketbol Oyunu

Basketbol severler için özel efektlerle tasarlanan NBA Live Mobile Basketball oyunu, ünlü basketbolculardan ve takımlardan oluşan etkili bir çalışmadır. Apk oyun indir kategorisinin en çok tercih edilen bu oyun, kolay bir şekilde oynanmaktadır. Sağ tarafta shoot kısmında basketi atabilirsiniz. Drive kısmında ise basket için harekete geçiyorsunuz.

Genelde smaç için gerekli oluyor. Pas tuşu ile de pas verilmektedir. Sol tarafta ise oyuncunun yönünü belirliyorsunuz. Yön belirleme tuşu ile etkili bir maç çıkarabilirsiniz. Android oyun kategorisinde tercih edilen bu oyun ile istediğiniz takımla zevkli bir basket maçı yapabilirsiniz. Görsel efektleriyle ve özel maç atmosferiyle oldukça kaliteli bir oyundur. NBA Live Mobile Basketball APK oyunu, spor kategorisinde en çok tercih edilen oyunlar içerisinde yer almaktadır. Scor seçenekleri ve takım seçenekleriyle gerçek bir turnuvada hissedeceksiniz kendinizi. İki sayılık, üç sayılık ve smaç gibi birçok atışı gerçekçi hareketlerle yapabiliyorsunuz.

İstediğiniz mükemmel özellikleriyle bağımlılık yapabilecek bir oyundur. Zevkle oynayabileceğiniz bu oyunu arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Beraber bir turnuvaya girerek bir turnuvada farklı takımları seçebilirsiniz. Gerçek takımlar, gerçek bir atmosfer ve gerçekçi hareketler, bu oyunda bir araya gelmiştir. Basketbol severlerin büyük ilgisi ile karşılaşan bu oyun bol yıldızlı bir oyundur. Özellikle smaçlar çok havalı ve çok eğlenceli... Bir basket maçında aradığınız her şey bu oyunda bir araya gelmiştir. Kolay açılan ve oynanan bu oyunla profesyonel basketbolculara çıkarın.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.3.1

NBA LIVE Mobile Basketball Android Oyun İndir


NBA LIVE Mobile Basketball APK Oyun İndir

NBA Live Mobile Android Basketbol Oyunu APK

[57,48 Mb] (İndirme: 37)
NBA-Live-Mobile.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Spor Oyunlar
Gösterim: 1 862
 
Tarih 21-05-2018, 18:05
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: