Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Araba Yarış Oyunları » Nefes Kesici Bir Heyecan: Horizon Chase - World Tour APK
Nefes Kesici Bir Heyecan: Horizon Chase - World Tour APK

Horizon Chase World Tour APK icon


Nefes Kesici Bir Heyecan: Horizon Chase - World Tour APK

Tam olarak ismi Horizon Chase - World Tour olarak bilinen oyun, geçtiğimiz aylarda iOS işletim sistemi platformu için yayınlanmıştı. İndirmeye sunulduğu tarihten itibaren geçen bu zaman içinde büyük miktarda indirilen Horizon Chase, oldukça eğlenceli ve oynayanda bağımlılık oluşturan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Horizon Chase içinde birçok özellik barındırdığından deneyimleyen oyuncular tarafından oldukça olumlu karşılanıyor.

Horizon Chase, özellikle oynanış ve yüksek grafik açısından dikkatleri çekiyor. Bu yaratıcı oyunda birçok farklı ülkeden pistin bulunması ve araç skalasının geniş yer tutması da dikkat çekici bir detay olarak ilgileri çekiyor. Özellikle araç kısmında klasik araçların bulunmasının oyuna oldukça eğlenceli ve zevkli bir hava kazandırdığı söylenebilir.

Horizon Chase - World Tour APK, sosyal medya eleştirmenleri ve oyun severler tarafından yılın en iyi mobil araba yarışı oyunlarından bir tanesi olarak nitelendiriliyor. Özellikle oyunun akıcı ve sürükleyici olması da oyunun bu denli tutulmasında önemli bir yer tutuyor. Daha şimdiden Horizon Chase'ın indirme sayısı oldukça fazla görünüyor.

Horizon Chase oyununda yapmanız gereken belli başlı görevler var ve bu görevleri tamamlamanız gerekiyor. Daha sonra seçtiğiniz arabayı geliştirebilir ve değiştirebilirsiniz. Online olarak da oynanabilen oyun, arkadaşlarınızla internet ortamında yarışabilmenize olanak sağlıyor. Ekranda bulunan gaz ve fren seçeneklerine basarak ve kullanmış olduğunuz telefonu sağa ve sola çevirerek aracınızı yönlendirebiliyorsunuz.

Android işletim sistemi için ücretsiz olarak sunulan oyun aynı zamanda apk oyun indir olarak da kurulabiliyor Android 4.0.3 ve üstü versiyonlar ile uyum sağlayacak şekilde çalışıyor. Horizon Chase şu an Android'in 6.0 (Marshmallow) sürümünde stabil şekilde çalışmıyor fakat oyunu yaratan yazılımcı firma, yeni gelecek bir güncelleme sayesinde bu problemin de çözüleceğine dair bir açıklama yaptı.

Android ya da bir iOS kullanıcısı iseniz ve iyi bir mobil araba yarışı deneyimi yaşamak istiyorsanız Horizon Chase gayet doğru bir tercih olur. İyi oyunlar!
Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri

Horizon Chase World Tour APK


Horizon Chase World Tour Android



Nefes Kesici Bir Heyecan: Horizon Chase - World Tour APK

[23,66 Mb] (İndirme: 32)
Horizon-Chase.apk


Reyting:

Kategori: Araba Yarış Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 1 517
 
Tarih 4-03-2018, 22:45
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: