Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Kaito Ve Aya'nın Hüzünlü Hikayesi
Kaito Ve Aya'nın Hüzünlü Hikayesi

Kaito Ve Aya'nın Hüzünlü Hikayesi


Kaito Ve Aya'nın Hüzünlü Hikayesi

Lost in Harmony zor olan deneyimlerden biridir. Bir ritim aksiyon oyunu, otomatik koşucu ve trajik bir hikayedir. Başka bir oyuna benzemez ve bir kaç problem yaşanırken, başka yeni fikirleri veya kavramları uyguladığınızı görmek için oyuna adeta bağlı kalacaksınız. Çarpıcı görünen tüm grafikleri, gerçekten etkileyici kullanıcı oluşturma araçları ve de harika müzikleri ile keyifli bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Oyunun hikayesi bir çocuk ve bir hastalıkla uğraşan bir kız hakkındadır (Kaito ve Aya) ve kaykay üzerinde rüyalarda geçer. Klasik müziğin remixleri eşliğinde kaykay ile yola devam edilir. Ekranda oyuncu size doğru ilerler ve arkadan ve yanlardan engeller gelmektedir. Ayrıca, ekranın üst yarısında simgeler göründüğünde dokunmanız gerekir. Ekranın sol veya sağ tarafına dokunmak sizi bu yönlerde hareket ettirir ve yukarı doğru hızlıca kaydırma bir sıçrama yapar. İlginç bir kontrol şeması ve bazı mükemmel seviye tasarımlarıyla desteklenmiştir.

Yapmanız gereken her hamleyi, müzikle zamanında yapmalısınız ve buna alışmak biraz zaman alır. Fakat her şey bir araya geldiğinde, mükemmel ve eşsiz bir oyun olduğu görülmektedir. Konsantrasyon arttırılmalı, ritme dikkat edilmelidir. Oyuna, web üzerinden apk oyun indir ifadesi ile ulaşılabilir. Mekaniği çok iyi kurgulanmıştır. Çok hüzünlü bir hikayedir ve işler biraz zorlaşınca sizi de zorlamaya başlar. Kendi müzik parçalarınızı yapabilir ve belirli sayıda kişi oyunu indirdikten sonra yeni içerik açılır. Müzikler ve sunum olağanüstüdür. Lost in Harmony en ilginç oyunlardan biridir ve kesinlikle zaman geçirmeye değerdir.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri




Kaito Ve Aya'nın Hüzünlü Hikayesi

[77,73 Mb] (İndirme: 7)
Lost-in-Harmony.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir
Gösterim: 1 429
 
Tarih 22-03-2018, 20:24
Etiketler: apk oyun indir
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: