Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Hayatta Kalma Oyunu PUBG MOBILE ve PUBG MOBILE LITE APK
Hayatta Kalma Oyunu PUBG MOBILE ve PUBG MOBILE LITE APK

Hayatta Kalma Oyunu PUBG MOBILE ve PUBG MOBILE LITE APK


Hayatta Kalma Oyunu PUBG MOBILE APK

Diğer hayatta kalma oyunlarını unutun. PUBG Mobile Apk yeni olmasının verdiği heyecan ile yapımcıları tarafından oldukça başarılı yapılmış ve isteklere cevap veren çok güzel bir android aksiyon oyunudur. Oyundaki amacınız; 100 oyuncunun paraşütle indiği 64 km2’lik adada zafere ulaşmak için verilen amansız mücadele. Her oyuncu kendi silahlarını, araçlarını, malzemelerini bulmalı, görsel olarak zengin, taktiksel olarak da her ihtimale açık, git gide daralan bu savaş alanında rakiplerini saf dışı bırakmalıdır. Adaya inin, gerekli teçhizatları bulun ve hayatta kalmak için varınızı yoğunuzu ortaya koyarak zafere ulaşın!

Yüksek Kaliteli Grafikler ve HD Ses
Güçlü Unreal Engine 4 oyun motoru ile dudak uçuklatan detaylı grafikler, gerçekçi oyun efektleri ve yüksek çözünürlüklü Battle Royale haritasının tadını çıkarın. Yüksek kaliteli ses, derin 3B efektler ve 7.1 çevresel ses sistemi ile savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.

Gerçekçi Silahlar
Ateşli silahlar, yakın dövüş silahları, patlayıcılardan oluşan ve sürekli gelişen teçhizat yelpazesi. Gerçekçi balistik ve atış mekanikleri ile rakiplerinizi vurun, pataklayın ya da havaya uçurun. Bir de tava vardı değil mi? Tavayı da unutmadık.

Tarzını seç ve ilerle
Arabalar, kamyonlar, motosikletler ve teknelerin de içinde bulunduğu çeşitli araçları; rakiplerinizi kovalamak, oyun alanına kadar onlarla yarışmak veya kaçış için kullanın.

Arkadaşlarınla Takım Kur
Bu savaşa arkadaşlarınızla birlikte göğüs gerin. Arkadaşlarınızı davet edin, takımınızı kurun. Sesli sohbet ile stratejinizi belirleyin ve rakiplerinizi kıskıvrak yakalayın.

Adil Oyun Ortamı
Güçlü hile koruma sistemi, tüm PUBG MOBILE oyuncuları için adil ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaktadır.

PUBG MOBILE LITE burada! Unreal Engine 4 ile geliştirilen bu PUBG MOBILE sürümü hem boyut olarak daha küçük ve daha az hafıza gerektiriyor, hem de dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuyu etkisi altına alan mükemmel deneyimden ödün vermiyor! PUBG MOBILE LITE'da hızlı tempolu maçlar ve 60 oyuncu için yapılmış daha küçük harita öne çıkartılarak, oyunculara geleneksel PUBG MOBILE ortamında daha heyecan verici bir savaş deneyimi sunuluyor. İş başa düştüğünde, savaş alanında hayatta kalmak için tetiğe basmaktan korkma!

Hayatta Kalma Oyunu PUBG Mobile Lite APK

1. PUBG MOBILE LITE
60 oyuncu, 2 km x 2km boyutunda zengin kaynakları olan bir ada, kazananın her şeye sahip olduğu bir hesaplaşma. Oyuncular kendi silahlarını, araçlarını ve malzemelerini toplarken, durmadan daralan bir oyun alanında savaşarak hayatta kalan son oyuncu olmak zorunda. İnişe hazırlan ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.

2. Yüksek Kaliteli Grafik ve Sesler
Güçlü Unreal Engine 4 sayesinde etkileyici detaylar, gerçekçi oyun dinamikleri ve taktik macera oyunları için biçilmiş bir kaftan olan devasa boyutta yüksek çözünürlüklü harita ile bu oyun görsel bir şölen yaşatıyor.

3. Arkadaşlarınla Takım Kur
Arkadaşlarını davet ederek takım kurabilir, sesli sohbet sayesinde savaş planınızı uygulayabilir ve düşmanlara mükemmel tuzaklar kurabilirsiniz. Arkadaşlarının yardıma ihtiyacı olduğunda geri çevirme veya Klan görevlerinde üzerine düşeni yap!

4. Adil Oyun Ortamı
Güçlü hile karşıtı önlemler sayesinde tüm PUBG MOBILE LITE oyuncularına eğlenceli ve adil bir oyun ortamı sunuluyor.

NOT: PUBG MOBILE APK Oyunu kesintisiz İnternet bağlantısı ile oynanmaktadır.
Android Sürümü: 4.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.6.0




Hayatta Kalma Oyunu PUBG MOBILE ve PUBG MOBILE LITE APK


Dosya Boyutu: 710 MB
Android Sürümü: 4.3 ve üzeri


[35,94 Mb] (İndirme: 474)
PUBG-Mobile.apk
Android Sürümü: 4.3 ve üzeri


[40,64 Mb] (İndirme: 104)
pubg-mobile-lite.apk
PUBG MOBILE LITE Android Sürümü: 4.3 ve üzeri


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 6 494
 
Tarih 9-06-2023, 01:02
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: