Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Kafaları Koparma Oyunu Heads Off APK
Kafaları Koparma Oyunu Heads Off APK

Heads Off Apk Oyun icon


Heads Off Android Oyun İndir

Heads Off diğer oyunlardan biraz farklı. Bir kafayı yönettiğimiz oyunun kontrolleri alıştıktan sonra kolay gelecek ama alışana kadar biraz zorluk çekebilirsiniz. Oyunda kafayı ilerletmek için ekrana dokunmalı ve kafaya çığlık attırmalısınız. Ağzın açık olduğu yöne doğru hızlanarak ilerleyecek olan kafa oyun boyunca bu şekilde ilerleyecek. Son derece gerçekçi bir fizik motoru kullanılan oyunda kafanın hareketlerini iyi izlediğinizde gerçekten bir ağırlığı olduğunu ve ona göre hareket etmeniz gerektiğini hissediyorsunuz.

Oyun ilerledikçe oyunun sağ tarafında hayatınızdan kesitler anlatılan bir yazı geçecek. Oyun İngilizce olmasına rağmen biraz İngilizceniz varsa anlayabileceğiniz türden yazılar. Oyunda ilerledikçe farklı kafaları açarak farklı hikâyeler ile karşılaşıyorsunuz.

Oyunun grafikleri basit ama etkileyici. Oyunu oynarken hiç grafiklere hiç takılmıyorsunuz. Çoğunlukla yanda çıkan hikâye ve atlatmanız gereken zorluklarla uğraşıyor buluyorsunuz kendinizi. Çeşitli platformlarda bulunan keseleri toplayarak puanlar alıyorsunuz. Bu puanlar sayesinde bir ağaç nasıl meyve veriyorsa o şekilde yeni kafalar açılıyor ve oynanabilir hale geliyor. Oyun 4.1 ve sonrası Android sürümlerini destekliyor. Oyunun apk dosyası 34 MB büyüklüğünde.

Oyunu oynayan beş yüz binin üzerinde oyuncu bulunuyor ve verdikleri puanlar gerçekten bu seviyedeki bir oyun için çok iyi. Oyuna biraz kaptırdığınız zaman, dakikaların nasıl geçtiğinin farkına varamıyorsunuz. Oyun korku ögeleri barındırdığından üzerinde PEGI 12 etiketi bulunmakta. Bu yüzden 12 yaş altı çocukların oynaması sakıncalı gözüküyor. Oyun yapımcılar tarafından güncellenmeye ve yeni kafalar eklenmeye devam ediyor.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.1.0

Heads Off Apk Oyun indir


Heads Off Android Oyun indir

Kafaları Koparma Oyunu Heads Off APK

[33,65 Mb] (İndirme: 19)
Heads-Off.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Klasik Oyunlar
Gösterim: 1 456
 
Tarih 5-05-2018, 13:09
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: