Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Alışveriş » getir Android Uygulaması İndir
getir Android Uygulaması İndir

getir android indir


getir Android Uygulaması İndir

1500’den fazla ürünle, dakikalar içinde, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bodrum, Sakarya, Tekirdağ, Eskişehir ve Yalova'da dilediğiniz yere mutluluk getiriyoruz. Hem de gece gündüz demeden!

Getir bi mutluluk!

1500’den fazla ürünü ve sıcacık yemekleri dakikalar içinde, gece gündüz; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bodrum, Sakarya, Tekirdağ, Eskişehir ve Yalova’da olduğunuz yere getiriyoruz! Zamanın kıymetini biliyoruz, hayatınızı kolaylaştırıyoruz. Getir’le en çok tükettiğiniz ürünleri, GetirBüyük’le büyük market alışverişinizi, GetirYemek’le binlerce restorandan dilediğiniz yemeği ve GetirSu ile su siparişinizi dakikalar içinde size ulaştırıyoruz. İhtiyacınızı karşılamak için evden çıkmanıza gerek yok; bakkala, markete, restorana gitmenize gerek yok, biz varız.



Neden Getir?

Dakikalar içinde 'getir bi mutluluk'
Dakikalar, hatta saniyeler sizin için çok önemli olabilir.
Bu yüzden Getir’le ihtiyaçlarınızı kapınıza getirerek zaman kazanın, kazandığınız zamanı mutluluğunuza ayırın.

Siz yorulmayın, biz getirelim
Alışveriş dönüşü her adımda o torbalar daha da ağırlaşır biliyoruz. Bu yüzden ihtiyaçlarınızı biz getiriyoruz. Dilediğiniz ürünü seçin, dakikalar içinde mutluluğu kapınıza getirelim!

Siz neredeyseniz mutluluk orada
İster ev, ister iş, ister park... Neye, ne zaman, nerede ihtiyacınız olacağı belli olmaz. Siz neredeyseniz, Getir mutluluğu oraya getirir.

Güvenli mobil ödemeyle mutluluğunuza mutluluk katın
Kredi kartı ya da banka kartını sadece bir kez tanımlayarak güvenle ödeme yapabilirsiniz. Bu sayede şifre, para üstü gibi detaylara takılmazsınız. E mutlu olursunuz. :)

Hadi bi güzellik yapın!
Uygulamamızdaki Online Bahşiş özelliğiyle artık gönlünüzden kopanı kuryelerimize iletebilirsiniz. Destek olamıyorsanız da sağlık olsun, gönülden ettiğiniz bir teşekkür de bizim için çok değerli.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.16.1


getir Android Uygulaması İndir

[18,7 Mb] (İndirme: 14)
getir.apk


Reyting:

Kategori: Alışveriş
Gösterim: 1 748
 
Tarih 1-02-2023, 13:48
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: