Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Android Genel Bilgiler » Pubg GFX Tool Ayarları 2022
Pubg GFX Tool Ayarları 2022

Pubg GFX Tool Ayarları Güncel


Pubg GFX Tool Ayarları Güncel



Pubg GFX Tool 2023 Ayarları



GFX Tool uygulaması, Mobile PUBG için geliştirilen bir “Performans İyileştirme” programıdır.

Buradaki asıl amaç performansı en üst seviyeye çıkarmak ve orta ve alt seviye cihazlarda Oyunun ideal seviyede oynana bilmesi için 60 FPS Kare hızına ayarlanmasıdır.

Her ne kadar da orta ve alt seviye cihazlarda oyun performansını artırmış olsa da cihazın aşırı ısınmasına ve zarar görmesine neden olabilmektedir… Sizler için GFX tool Uygulamasını enine boyuna derledik ve inceledik. İngilizce terimlerimlerden Türkçe terimlere dönüştürdük ve böylece yaptığımız ayarların ne şekilde yaradığını daha iyi kavramış olduk. Sizlerde aşağıdaki Terimleri uygulayarak ve okuyarak nasıl oyun performansını artırabilirsiniz bir bakalım.

İlk olarak GFX Tool (GFX Tool for PUBG) Uygulamasını indirelim.


GFX Tool for PUBG İNDİR

Android Sürümü: 5.0 ve üzeri

Pubg GFX Tool Ayarları Güncel Pubg GFX Tool Ayarları Güncel


Pubg GFX Tool Ayarları Güncel

Pubg GFX Tool Ayarları Güncel Pubg GFX Tool Ayarları Güncel


Resolition – Çözünürlük: 1280(HD) veya Default

Çözünürlüğün grafikler üzerinde büyük etkisi vardır. Çoğu insan için 1440(HD+) öneririm. Oyununuz hala gecikiyorsa, 1280(HD)’ye geçin. Grafikler gerçekten oynanamaz olacağından bunun altına inmeyin. Eğer donma devam ediyorsa Default ayarlarında bırakınız.

Graphics – Grafikler: Smooth

Pürüzsüz, Pubg mobile için GFX aracında seçebileceğiniz en iyi kalite ayarıdır. Oyun telefonunuz yoksa. Smooth, gecikme sorununu çözebilir ve oyununuza ihtiyacınız olan FPS artışını sağlayabilir. Bu yüzden pürüzsüz daha da iyidir, ancak grafikler önemli ölçüde düşecektir. Bu nedenle, yalnızca düşük kaliteli cihazlar bunu kullanmalıdır.

FPS: 60

Daha yüksek FPS daha akıcı oyun. Tüm mobil cihazlar 60hz yenileme hızıyla gelir. Bu yüzden her zaman 60 FPS limitinizin olması tavsiye edilir. Çok gecikme yaşıyorsanız, son çare olarak yalnızca 30 FPS’yi seçin.

Anti- Aliasing –Kenar Yumuşatma: Disable

Kesinlikle Devre Dışı Bırakın. Çok üst düzey bir telefonunuz yoksa, Pubg mobile için GFX Aracı ayarlarında kenar yumuşatmayı etkinleştirmemelisiniz.

Styles – Stiller: Clasic

Bu kişisel bir tercihtir. FPS’ye böyle bir etkisi yok. Klasik en çok kullanılanıdır. Renkli tercih ederim. Sana kalmış. Renkli, bazı insanlar için düşmanları daha iyi tespit etmeye yardımcı olabilir.

Rendering Quality – İşleme Kalitesi: Low

Düşük olarak ayarlayın. POCO F1 gibi bir oyun telefonunuz yoksa. Veya en azından bir aslanağzı 730g veya eşdeğeri.

Shadows – Gölgeler: Disable

Gölgelerin Oyunlarda avantajı yoktur. Pubg mobile oynarken gölgeleri asla fark etmezsiniz. Ayrıca gölgelerin FPS üzerinde çok etkisi vardır. Bağlantıyı tıklayarak Daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

Shadow Distance – Gölge Mesafesi: Low

Gölgeler kapalıyken bu ayar fark yaratır. Gölgeleri kapatmanı tavsiye ederim. En azından daha fazla gölge istiyorsanız bu ayarı düşük yapın. Pubg mobile oynamak için ihtiyacınız olan FPS artışını elde etmenize yardımcı olacaktır.

Moving Shadows – Hareketli Gölgeler: Disable

Gölgelerle ilgili herhangi bir ayar güvenle devre dışı bırakılabilir. Gölgeler gecikmeye neden olur. Pubg mobile için GFX ayarlarının en büyük avantajı olduğunu düşündüğüm bu ayarları devre dışı bırakabilirsiniz.

Texture Quality – Yazı Kalitesi : Low

Oyuncuları kolayca görebilmeniz için doku kalitesi varsayılan veya yüksek tutulmalıdır. Düşük, oyunun gerçekten kötü görünmesini sağlar. Bu yüzden son seçenek olarak kullanın. Şahsen tavsiye etmiyorum. Kalite Çok düzşerse Default seçiniz

Effects Qualit – Efekt Kalitesi: Low

Efektler en iyi şekilde düşük olarak ayarlanır. En iyi performans artışını çok düşük bir maliyetle elde edebilirsiniz. Bunu düşük olarak ayarlayın. Keskin nişancılar için bu ayarın yüksek olması gerekir.

Improvement for Effects – Efektler İçin İyileştirme:  Low

Yukarıdaki ayara benzer. Düşük olarak ayarlayın.

Objects LOD Distance – Nesneler LOD Mesafesi: Low

Bu ayar ayrıntı düzeyiyle (LOD) ilgilenir. Daha yüksek ayarlar daha fazla kaynak gerektirir ve daha düşük ayarlar daha az gerektirir. Keskin nişancılar için bu setin yüksek olması gerekir.

Foliage LOD Distance – Yeşillik(çimler) LOD Mesafesi: low

Yukarıdakiyle aynı, nesneler yerine gfx aracındaki yeşillik ayarlarıyla ilgilenir.

Colour Format – Renk Formatı: Default

FPS artışı istiyorsanız bunu 32bit olarak ayarlayın. Daha iyi kalite istiyorsanız 64bit yapın.

Detail Mode – Detay Modu: Low

Düşük yani Low olarak ayarlayın Kalite çok düşerse Yakın menzilli ve orta menzilli bir savaşçıysanız, Default ayarlayın. Keskin nişancıysanız, yüksek olarak ayarlayın. Oyuncuları daha iyi tespit edebileceksiniz.

Light Effects Işık Efektleri:  Disable

Işık efektlerine ihtiyacınız yok. FPS sorunlarına neden olurlar. Ayrıca oyuncuları tespit etmekte zorlanacaksınız. Bu yüzden GFX Aracında hiçbiri olarak ayarlayın

Graphics API – Grafik API’sı: Vulcan

Vulcan API, android sürüm 8 ve üzeri cihazlar için önerilir. Daha iyi performans alırsanız OpenGL ile test edebilirsiniz.

GPU Optimization – GPU Optimizasyonu:  Enable

Bu olmazsa olmazlardan. Pubg mobile’daki GFX aracı sayesinde bu ayarı etkinleştirebilirsiniz. Bununla Pubg Mobile oynarken daha iyi bir GPU performansına sahip olacaksınız.

Sound Quality – Ses Kalitesi:  Low or High

Ses daha iyi, ayak seslerini duyma şansınız daha iyi. Bu yüzden iyi bir kulaklık veya kulaklık alın ve mümkünse bu ayarı yüksek veya ultra olarak ayarlayın.

Save Controls – Kontrolleri Kaydet: Enable

Mevcut kontrollerinizi kaydeder, böylece tekrar tekrar düzenlemeniz gerekmez.

İşte Sonuç;
Pubg GFX Tool Güncel Ayarlar


Pubg GFX Tool Güncel Ayarları


Görüldüğü üzere 60 FPS sabit almaktayız. Deneme yapılan Cihaz Poco M4 Pro.


Reyting:

Kategori: Android Genel Bilgiler
Gösterim: 693
 
Tarih 21-11-2022, 19:41
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorumlar (1)
Mekanmyrat Nurlyyev 25 Kasım 2022 22:20

Arkadaşlar, uygulama çalışıyor ban yok ama sadece kaliteyi yükseltiyor bende ultra HD çalışıyor, fps en fazla 40-50 yapıyor 60 yapmıyor ama hiç yoktan iyi kasma yok mükemmel çalışıyor.

 

NOT: Arkadaşlar telefonumun ekran yenileme hızı 90 ama 60fps bile çalışmıyor ekran yenileme hızı yüksekse bile fps yüksek olmuyor sadece kasma kayboluyor ekran yenileme hızı düşük ise kasma başlıyor.

Alıntı yap  Bildir        1
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: