Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Haberleşme » BeeTalk Android
BeeTalk Android

BeeTalk Android


BeeTalk Sohbet ve Arkadaş Bulma Programı

Haberleşme, mesajlaşma için yapılmış bir Android uygulamasıdır!

Yeni arkadaşlar bulmak ve onlarla yazışmak için kullanabileceğiniz bana göre biraz çöpçatan uygulamasıdır.

BeeTalk Android uygulamasını mobil cihazınıza yüklediğinizde diğer yüklü cihazlardaki kişilerin profillerine bakabiliyor ve onlarla tanışmak için mesaj atabiliyor ve arkadaş olabiliyorsunuz. Size yakın olan kişileri mesafesini bile gösteren uygulama çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir.

Android BeeTalk haberleşme programı ile yakın çevrenizden insanları bulabilir, arkadaş listenizdekiler ile ücretsiz ve sınırsız konuşma, yazılı ve sesli mesajlar gibi özelliklerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulama da parmaklarınız ile çizim, kalp, şekil, kroki gibi pek çok resmi arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz.

“BeeTalk apk indir” ile telefonunuzu sallayın ve size yakın kişileri hemen görün. Güzel yapılmış sevimli çıkartmalar ile sohbetinize renk katarak zenginleştirebilirsiniz. Grup sohbeti de yapabileceğiniz uygulama diğer sohbet ve haberleşme uygulamaları ile aynı gibi görünse de bu biraz daha özgürlükçü ve izinleri sebebi ile çöpçatan programı gibi çalışıyor.

Kısaca BeeTalk; Profilinize fotoğraf yüklüyorsunuz daha sonra uygulamada önünüze gelen fotoğrafları beğendim beğenmedim tarzında işaretliyorsunuz. Eğer karşıdaki kişi de sizin fotoğrafınızı beğenmişse, uygulamadan otomatik olarak "hey we liked each other! let's start chatting" mesajı geliyor. Bu andan itibaren karşı tarafla arkadaş olmuş oluyorsunuz.
Android Sürümü: 2.3.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.1.4

BeeTalk Android




Reyting:

Kategori: Haberleşme
Gösterim: 3 501
 
Tarih 24-11-2015, 16:07
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: