Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Strateji Oyunları » Empire Four Kingdoms Android
Empire Four Kingdoms Android

Empire Four Kingdoms Android


İmparatorluğun Gücü

Dünyada milyonlarca oynayanı olan empire: four kingdoms oyunu popülerliğini asla kaybetmeyen sürekli geliştirilen ve yenilenen bir oyundur. Oynayanlarının çok büyük çoğunluğundan dördün üstünde yıldız alan bir android oyun, strateji oyunudur. Oyuna başladıktan sonra elinden bırakamazsınız sürekli düşündürür.

Sonsuz bir imparatorluk kur ve oyna sloganıyla kendini tarif eden oyun, dört imparatorluktan en büyüğü olmaya çalışarak değişik stratejiler geliştirmeye sürükler oynayan kişiyi. Android oyun indir denildiğinde akla gelen ilk oyunlardandır. Oyuna tabi ki bir imparatorlukta vazgeçilmez olan en önemli unsurdan yani kale yapımından başlanır daha sonra imparatorluğu güçlendirmek için çalışılır.

Çeşitli kaynaklar sağlanarak parasal güç sağlanır. İmparatorluğu savunmak için güçlü bir orduda oluşturmak gerekir. Bundan sonra oyun kendini daha çok göstermektedir. Diğer oyuncularla olan rekabet, kaleyi savunma gücü, imparatorluğun büyümesi için verilen uğraş oynayanları maceradan maceraya sürükler. Zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz olur. Zenginleştikçe düşman kalelerini yağmalamak daha kolay olur, bazen amaca ulaşmak için bazı oyuncularla işbirliği yapılır. Kaynaklar ne kadar fazla ise ordu o kadar güçlü yenilmez olur dolayısıyla imparatorluk büyür, yayılır. "Apk oyun indir" yazıp tıklandığından en çok karşılaşılan oyunlardandır.

Goodgame studios tarafından geliştirilen ödüllü bir oyundur. Ücretsizdir. Fantastik görsel efekt ve grafikleri vardır. Öğrenmesi kolay aynı zamanda da sürekli geliştirilerek heyecana devamlılık katan bir oyundur. Elliden fazla farklı birlik kurulur ve savaş planlanır.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.1.12




Empire Four Kingdoms Android

[0 b] (İndirme: 74)
Empire-Four-Kingdoms.apk


Reyting:

Kategori: Strateji Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 2 516
 
Tarih 23-01-2018, 20:16
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: