Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Aksiyonu Bol Basketbol Oyunu Dude Perfect 2 Android
Aksiyonu Bol Basketbol Oyunu Dude Perfect 2 Android

Aksiyonu Bol Basketbol Oyunu Dude Perfect 2 Android


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0.3 ve üzeri

Aksiyonu Bol Basketbol Oyunu Dude Perfect 2 Android

Aksiyon oyun tutkunları için sunulan Android oyun Dude Perfect 2, zevkli vakit geçirmeniz için doğru tercih olacaktır. Oynayanların mükemmel olarak tanımladıkları Dude Perfect 2, aklınızı başınızdan alacak bölümlerden oluşmaktadır.

Android oyunlardan zevk alanlar için özel olarak sunulan bu aksiyon dolu oyunun birçok etabı bulunuyor. Size ise her etapta başarılı olarak ilerlemek kalıyor.

Dude Perfect 2, görselleri ile dikkat çekmeyi başarırken, animasyonu ve ses efektleri ile de tam puan almayı başardı. Oyunda sürekli olarak bir aksiyon havası hakim. Bir bölümde paraşütten atlamak zorunda kalıyorsunuz, başka bölümde trombolin üzerinden atlayarak camı kırıyorsunuz. İlerlemek için bazı yerleri havaya uçurmanız bilegerekiyor.

Aksiyonun bir saniye eksilmediği bu başarılı Android oyununda size en yakın arkadaşlarınız yardım ediyor. Tyler, Cody, Coby, Garrett ve büyük Panda, oyun etaplarında en büyük yardımcılarınız oluyor.

Özellikle basketbol sevenlerin tutkunu olacağı Dude Perfect 2, her bölümünde size basket atmanın zevkini yaşatıyor. Zorlu etaplar ile karşılaştığınız bu oyunu basketler atarak ilerletiyorsunuz.

Oyun toplamda 199 seviyeden oluşuyor ve her seviyesini sıkılmadan keyifle oynayabiliyorsunuz. Ailece zevkle oynayacağınız Dude Perfect 2 oyununu apk olarak indirme şansınız da var. Dude Perfect 2 apk indirme konusunda size sitemizde yardımcı olacağız.

Android oyun indirip oynamaktan zevk alanların hele bir de üstüne aksiyon sevenlerin bayılacağı Dude Perfect 2 isimli oyunu mutlaka denemelisiniz.
Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.6.1








Aksiyonu Bol Basketbol Oyunu Dude Perfect 2 Android

[0 b] (İndirme: 78)
Dude-Perfect-2.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları
Gösterim: 2 417
 
Tarih 20-04-2017, 12:55
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: