Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » SAS: Zombie Assault 3 Android Oyun İndir
SAS: Zombie Assault 3 Android Oyun İndir

sas zombie assault 3 ico


SAS: Zombie Assault 3 Android Oyun İndir

SAS: Zombie Assault 3 Android kült oyunları arasına girmiş bir oyun olarak dikkatleri çeker. 10 milyondan fazla oyuncunun zevkle oynadığı bir oyun olan SAS: Zombie Assault 3 oyunu ister tek kişilik oyunu isterseniz de 4 kişilik CoOp mod’uyla sizleri içine çekmeyi başarıyor.

50 level boyunca açacağınız özellikler yardımı ile yepyeni silahlara ve yeni karakter özelliklerine sahip olacaksınız. 17 birbirinden farklı haritalarda yapacağınız savaşlarda yüzlerce zombiye karşı hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Zorlaşan düşmanlara rağmen level atladıkça açacağınız ölümcül silahlar oyundaki tek dostunuz olacak.

Oyunun Android platformundaki en iyi action shooter tarzı oyun olma iddiası 10 milyonun üzerindeki oyuncusu ile kanıtlanıyor nitelikte. Her yeni sürümde yapılan ayarlamalar ile oyun şu andaki en iyi formuna kavuşmuş durumda.

50 level boyunca isterseniz yeni silahlar isterseniz de Perk adı verilen yeni özellikler ile oyuna devam ediyorsunuz. Oyunda bulunan 44 farklı çok kuvvetli imha silahı bir anda yüzlerce zombiyi zemin deseni haline getirmeye yetiyor. Oyunda bulunan 2 farklı sabit taramalı mekanizma ve 3 farklı taşınabilir bomba türü bulunmakta. 3 farklı zorlukta oynama imkânı sunan oyunda birbirinden kuvvetli 12 farklı zombi türünü barındırmakta.

20 MB büyüklüğündeki oyunun apk dosyasını çalıştırmak için Android 4.0 ve üstü işletim sistemine sahip bir cihaz yeterli olmakta. Apk oyun indir seçeneği bu oyunu indirip oynamak için gerekli olan tek şey.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.10

sas zombie assault 3 apk oyun


sas zombie assault 3 apk oyun indir

SAS: Zombie Assault 3 Android Oyun İndir

[18,98 Mb] (İndirme: 22)
SAS-Zombie-Assault-3.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 1 629
 
Tarih 22-05-2018, 19:40
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: