Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Araba Yarış Oyunları » Heyecanlı Hızlı ve Etkileyici Bir Yarış Racing Limits APK
Heyecanlı Hızlı ve Etkileyici Bir Yarış Racing Limits APK

Racing Limits Apk oyun icon


Hızlı Ve Heyecanlı Bir Araba Yarışı '' Racing Limits ''

Heyecanlı, Hızlı ve Etkileyici Bir Yarış Deneyimi Racing Limits APK

Araba yarışı oyunlarından hoşlanan kişiler için iyi bir fırsat sunan Racing Limits ile heyecanı her an yaşayabilirsiniz. Araba yarışı oyunları içerisinde güzel bir tercih olacak olan bu oyunu oynayarak oldukça iyi bir zaman geçirebilirsiniz.

Oyun içerisinde sizleri bekleyen beş farklı mod yer almaktadır. Bu modlar içerisinde taşıyıcı modu, serbest mod, zaman modu, sonsuz mod ve çok oyunculu mod gibi heyecanlı seçenekler bulunmaktadır. Asla sıkılmayacağınız ve gönlünüzce yarış yapabileceğiniz harika bir oyun sizleri bekliyor.

Oldukça Güzel Özellikler İle Araba Yarışı Keyfi

Racing Limits oyununu oynamak isteyen kişiler apk oyun indir seçeneği ile bu oyuna sahip olabilirler. Görsel açıdan oldukça iyi olan ve size eşsiz bir sürüş keyfi yaşatan bu oyundan kesinlikle memnun kalacaksınız. Oyun içerisinde oldukça yüksek hızlara ulaşma şansınız bulunmaktadır. Ayrıca oyunu ister gündüz görünümünde isterseniz gece görünümünde oynayabilirsiniz. Bu zevkli ve sizi büyüleyecek olan araba yarışını sakın kaçırmayın. Arabasürmekten son derece keyif alacağınız ve oynadıkça daha çok seveceğiniz bir yarış oyunudur.

Racing Limits oyununu oynarken istediğiniz kamera açısını seçme imkanınız bulunmaktadır. İster tepeden ister arabanın içinde isterseniz de farklı bir açıdan araba sürmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Çok oyunculu mod bulunması açısından da sizi son derece mutlu edecektir. Araç seçenekleri ise oldukça boldur ve istediğiniz aracı alarak yarışın heyecanını yaşayabilirsiniz.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.0.2

Racing Limits Apk oyun


Racing Limits Android oyun



Heyecanlı Hızlı ve Etkileyici Bir Yarış Racing Limits APK

[46,04 Mb] (İndirme: 155)
Racing-Limits.apk


Reyting:

Kategori: Araba Yarış Oyunları / Apk Oyun İndir / Yarış Oyunları
Gösterim: 2 110
 
Tarih 6-05-2018, 20:40
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: